понеділок, 26 березня 2018 16:01

Самогубство льотчика Волошина: у справі з'являються нові свідчення

Самогубство льотчика Волошина: у справі з'являються нові свідчення
Голова Миколаївської ОДА на допиті пояснював, що ніякого тиску на керівника аеропорту Владислава Волошина з вимогою підписати акти виконаних робіт з ремонту аеропорту не чинив. Фото - Facebook

Поліція Миколаївської області допитала в справі про самогубство льотчика Владислава Волошина голову Миколаївської ОДА Олексія Савченка і не бачить підстав вважати, що до самогубства чоловіка довів саме тиск обласної влади. Про це заявив очільник поліції Миколаївської області Юрій Мороз.

За твердженням правоохоронця, голова Миколаївської ОДА на допиті пояснював, що ніякого тиску на керівника аеропорту Волошина з вимогою підписати акти виконаних робіт з ремонту летовища не чинив.

"Голова адміністрації дав свідчення, в яких повідомив, що мав з Волошиним тільки робочі відносини, ніяких загроз, примусів до підписання документів не було. Я на сьогоднішній день, вивчаючи ті матеріали, які є в кримінальному провадженні, не бачу тих підстав, які могли б говорити про те, що Владислав зробив цей трагічний вчинок саме під тиском. Але хочу ще раз сказати, що ця версія не відкидається, ми продовжуємо її перевіряти", - зазначив Мороз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Самогубство льотчика Волошина: поліція перекваліфікувала справу

Також він додав, що "жодних актів виконаних робіт з ремонту будівлі аеровокзалу" не було. Зі слів вдови Волошина, на початку березня голова обласної адміністрації Олексій Савченко пообіцяв Владиславу Волошину після отримання сертифікатів щодо аеропорту посприяти йому в одержанні квартири, через що Волошин був у піднесеному настрої, бо мала вирішитися одна із проблем – відсутності власного житла.

Виходячи з цього Мороз заявив, що він не бачить підстав вважати, що самогубство Владислав Волошин вчинив під тиском.

21 березня в Миколаєві попрощалися з військовим льотчиком 29-річним Владиславом Волошиним. Вистрілив собі в груди з пістолета Макарова 18 березня. За 1,5 год. помер на операційному столі. Владислав Волошин — колишній пілот штурмовика Су-25 Миколаївської бригади тактичної авіації №299. З армії звільнився 2017 року. Виконував обов'язки директора КП "Миколаївський міжнародний аеропорт".

Зараз ви читаєте новину «Самогубство льотчика Волошина: у справі з'являються нові свідчення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути