неділя, 31 липня 2011 11:51

Літак зі 140 пасажирами розвалився на дві частини в аеропорту Гайани
12

Фото: Фото: Reuters

Надзвичайна подія з пасажирським літаком Boeing 737-800 авіакомпанії Caribbean Airlines, що слідував з Нью-Йорка в Гайану із зупинкою в Тринідад і Тобаго, сталася в міжнародному аеропорту Чедді Джаган в Гайані.

Про це повідомляє Associated Press.

Через погану видимість і дощ літак зі 140 пасажирами на борту викотився за злітно-посадкову смугу і розвалився на дві частини.

Кілька пасажирів отримали поранення, у тому числі удари і перломи, загиблих немає, заявив президент Гайани Бхаррат Джагдео. Усіх їх доставили в місцевий госпіталь.

За словами глави держави, якби літаків упав у яр, то загинули б десятки людей.

Авіакомпанія Caribbean Airlines належить республіці Тринідад і Тобаго і є практично єдиним авіаперевізником в регіоні, який виконує в середньому по 5 рейсів за день.

Раніше повідомлялося, що в міжнародному аеропорту Чикаго О'Хара два літаки Delta Air Lines, що готувалися до зльоту, зачепили один одного крилами. НП сталася близько 3.30 за київським часом 30 липня, коли два пасажирські літаки Airbus 319 і McDonnell Douglas MD-80 викочувалися на злітно-посадкові смуги. Перший літак повинен був летіти в Міннеаполіс, другий - в Атланту. Пасажири обох лайнерів були зняті з борту, потерпілих серед них не виявилося. Авіакомпанія оцінює збиток від зіткнення літаків.

Зараз ви читаєте новину «Літак зі 140 пасажирами розвалився на дві частини в аеропорту Гайани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути