Ексклюзиви
середа, 26 жовтня 2011 14:51

Самогубцю рятували з дев'ятого поверху на Рівненщині

Самогубцю рятували з дев'ятого поверху на Рівненщині

Учора в райцентрі Здолбунів Рівненської області хотіла покінчити з життям 33-річна безробітна жінка. Близько 19-ої вечора вона видряпалася на дах багатоповерхівки на вулиці Коперніка, 57. Із даху Олена перелізла на карниз над балконом 9-го поверху і всілася, спустивши ноги донизу.

Олену помітили перехожі, які йшли вулицею. У дворі будинку зібрався натовп, люди дивилися на самогубцю і вмовляли її не стрибати. Жінка не відповідала. Хтось з сусідів подзвонив місцевим рятувальникам.

"Головне не налякати людину, тому у цих випадках діємо дуже обережно. Бо в такому стані самогубця запросто може зробити невірний крок і впасти. Щоб не привертати уваги, до місця під'їжджали тихо, непомітно зайшли у будинок", - розповідає Микола Прокопчук з обласного управління МНС. – "Капітан Віталій Пасічник вийшов на дах із рятувальним поясом та мотузкою. Хвилин 15-20 говорив із жінкою, по-всякому просив, щоб передумала стрибати. Врешті вона дозволила підійти до себе ближче. Капітан надів на неї пояс і повів назад. Уся рятувальна операція тривала менш, як півгодини".

Олена приїхала з села Тучин Гощанського району. У Здолбунові вона була в гостях у знайомих. Що спонукало її до спроби самогубства, ніхто не знає. Після порятунку жінку забрала на обстеження "швидка допомога".

Зараз ви читаєте новину «Самогубцю рятували з дев'ятого поверху на Рівненщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути