четвер, 05 вересня 2013 13:12

З понівеченого у ДТП "Мерседеса" пасажира визволяли півтори години, водій і ще один пасажир загинули

Біля села Мечиславка Ульянівського району Кіровоградської області розбився автомобіль "Mercedes ML 230" з російськими номерами. 42-річний водій не вибрав безпечної швидкості і не впорався з керуванням. Автівка "злетіла" у правий кювет і перевернулася.

В машині, окрім водія, перебувало двоє кіровоградських пасажирів. Один з них, 50-річний житель села Кам'яна Криниця Ульянівського району загинув на місці. Інший пасажир із Ульянівки перебуває в лікарні.

"Нашу службу до місця аварії викликали працівники ДАІ. Тому що потрібно було звільняти 53-річного пасажира. В наслідок аварії він опинився між кермом і переднім сидінням. Щоб звільнити постраждалого, довелося застосовувати гідравлічні ножиці. Роботи тривали 1,5 години. Після звільнення його було передано лікарям швидкої допомоги, які були вже на місці. Пасажира та водія пошкодженого "Мерседеса" у тяжкому стані було госпіталізовано до реанімаційного відділення Ульянівської центральної лікарні", - повідомив начальник прес-центру управління Державної служби з надзвичайних ситуацій Кіровоградської області Микола Леськів.

Водій через кілька годин від отриманих травм помер. В обласному ДАІ кажуть, що за попередніми даними, він не вибрав безпечної швидкості і не впорався з керуванням.

Автор: Фото: ДСНС у Кіровоградській області
 

 

Автор: Фото: ДСНС у Кіровоградській області
 

 

 

Зараз ви читаєте новину «З понівеченого у ДТП "Мерседеса" пасажира визволяли півтори години, водій і ще один пасажир загинули». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути