Ексклюзиви
середа, 04 вересня 2013 11:19

Даішник, який на смерть збив двох молодих хлопців, був п'яний

Даішник, який на смерть збив двох молодих хлопців, був п'яний
Фото: p-p.com.ua

У крові співробітника "Кобри", який на смерть збив двох людей, знайшли алкоголь. Прокуратура почала провадження за фактом аварії. У МВС стверджують, що Заболотний в день ДТП вже у них не працював.

Сьогодні у селі Циблі Київської області поховають 21-річного Василя Антонова, а вчора близькі вже попрощалися з його другом, 24-річним Олександром Хоменком. Вночі 1 вересня хлопців збив на 52-му кілометрі траси "Бориспіль-Дніпропетровськ" співробітник столичного спецпідрозділу ДАІ Віктор Заболотний.

У Переяслав-Хмельницькій прокуратурі повідомили: у крові водія - 0,3 проміле алкоголю (приблизно 0,5 л пива). Спікер облміліції Микола Жукович заявив, що водій з місця ДТП зник, зняв знаки, але вранці його знайшли: "Його не заарештували, бо він не ховається".

У МВС наполягають: "На момент аварії він не працював у ДАІ", - сказав прес-секретар департаменту ДАІ МВС Олександр Нечаюк. За даними облпрокуратури, водій проходить у справі як співробітник ДАІ.

Зараз ви читаєте новину «Даішник, який на смерть збив двох молодих хлопців, був п'яний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути