Ексклюзиви
четвер, 05 вересня 2013 10:46

П'яний українець на смерть збив велосипедиста у Польщі

П'яний українець на смерть збив велосипедиста у Польщі
Фото: ye.ua

Нетверезий громадянин України за кермом власного автомобіля "Фіат" збив на дорозі в Польщі велосипедиста, після чого втік з місця події, однак незабаром повернувся і сам повідомив про скоєне.

Як повідомляє польський портал "tvn24" у четвер, трагедія сталася в с.Свете Крамської волості Конінського повіту Великопольського воєводства. Постраждав місцевий житель, він помер на місці.

Правоохоронцям про те, що трапилося, стало відомо близько 5 години ранку в середу. "Водій Фіата зник з місця злочину. Затриманий він був через годину по тому біля місця події. Повернувся туди з власної волі", - повідомила виданню співробітник Великопольській поліції Ганна Ваховяк.

"У чоловіка був проміле алкоголю в крові", - додала вона.

Як повідомляє портал "NaszeMiasto.pl", 30- річний українець спочатку зник з місця події, але через півтори години повернувся і повідомив про ДТП жителям найближчого домогосподарства. На місце прибули рятувальні служби, але 45- річний потерпілий був вже мертвий. Спочатку винуватець смертельної події пояснив свою втечу шоком; про його алкогольне сп'яніня стало відомо пізніше.

Наразі прокуратура і поліція встановлюють подробиці трагічного випадку. Незабаром буде винесено рішення про затримання винуватця події. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років.

Зараз ви читаєте новину «П'яний українець на смерть збив велосипедиста у Польщі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути