Ексклюзиви
вівторок, 12 жовтня 2021 19:10

Розповіли про жінку, яку зрешетила ножем 16-річна донька

Розповіли про жінку, яку зрешетила ножем 16-річна донька
На Вінниччині в колодязі знайшли вбитою 35-річну Надію Ющенко. У злочині підозрюють її 16-річну доньку. Фото: facebook.com/nadezhda.Yshenko

Мешканці селища Глухівці Хмільницького району на Вінниччині шоковані убивством односелиці 35-річної Надії Ющенко.

У вбивстві зізналася її старша донька 16-річна Олександра. Розповіла, що мати її ображала й била. А чергова сварка виникла через те, що не пускала дівчину на дискотеку. То ж вона вхопилася за ножа. У це важко повірити, розповіли Gazeta.ua в селищі.

"Олександра зізналася, кажуть. Але то в голові не вкладається. Дівчинка спокійна. Родина хороша, порядна – ні сварок, ні поганих звичок. Але найбільше дивує, як тендітна дівчинка холоднокровно 30 разів била матір ножем. А потім грузила й везла тіло до сусіднього двору. А потім ще змогла все прибрати", - розповіла мешканка селища, імені просить не вказувати.

Надія родом із Бердичева на Житомирщині. Олександра та ще одна донька - від першого шлюбу жінки. У Глухівці родина переїхала, коли Надія вдруге вийшла заміж. У цьому шлюбі народилася третя донька. Жінка працювала перукарем. Її чоловік Андрій на час трагедії перебував на заробітках за кордоном.

Якщо провину Олександри доведуть – можуть ув'язнити на 15 років.

Жінка зникла зникла 9 жовтня. Про це в поліцію повідомила її свекруха. Мовляв, та пішла з дому й не повернулася.

Під час обстеження території села правоохоронці натрапили на сліди крові біля колодязя центрального водопостачання сусіднього недобудованого будинку. Усередині було тіло зниклої жінки, закидане камінням і старим одягом.

За скоєння злочину затримали 16-річну доньку жінки. Вона в усьому зізналася. Під час сварки в кухні вона нанесла матері майже 30 ножових поранень. Після цього на тачці вивезла тіло на територію нежитлового домогосподарства й вкинула його в закинутий колодязь водопостачання. Щоб приховати сліди злочину зловмисниця прибрала в хаті, сховала свій закривавлений одяг і знаряддя вбивства - кухонний ніж.

Зараз ви читаєте новину «Розповіли про жінку, яку зрешетила ножем 16-річна донька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути