Ексклюзиви
понеділок, 23 липня 2018 12:18

Розповіли про стан потерпілих у аварії під Житомиром

Розповіли про стан потерпілих у аварії під Житомиром
Одну жительку з м. Новоград-Волинський на Житомирщині, яка потрапила у масштабну ДТП, уже виписали із лікарні. Ще 3 потерпілих планують виписати у найближчі дні. Фото - zhytomyr.dsns.gov.ua

"Четверо потерпілих почувають себе значно краще – жительку м. Новоград-Волинського уже виписали з лікарні, ще троє пацієнтів плануємо виписати у найближчі дні. Один потерпілий знаходиться у стані середньої важкості. Залишаються стабільно важкими 4 потерпілих, серед яких 2 дітей, які знаходяться у реанімаційному відділенні обласної дитячої лікарні", – повідомив начальник управління охорони здоров'я ОДА Микола Суслик 23 липня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У смертельній ДТП з білорусами затримали підозрюваного

Усі потерпілі отримують максимальну медичну допомогу та повністю забезпечені необхідними препаратами. Також начальник управління охорони здоров'я додав, що тіла 8 загиблих уже забрали рідні та близькі.

20 липня на 127-му кілометрі автодороги Київ–Чоп маршрутка із пасажирами сполученням Київ–Рівне в'їхала у вантажівку ДАФ із напівпричепом. Загинули 10 людей, ще 9 потрапили до лікарні із травмами. Аварія трапилася близько 10:40 біля села Глибочинці на Житомирщині.

Зараз ви читаєте новину «Розповіли про стан потерпілих у аварії під Житомиром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути