вівторок, 27 вересня 2011 10:24

Розлючений слон напав на українських туристів у Таїланді

Розлючений слон напав на українських туристів у Таїланді

Пара українських молодят, прибувши на медовий місяць до Таїланду, стала жертвою атаки розлюченого слона. 26-річна Тетяна досі залишається прикутою до лікарняного ліжка, її сильно переламані ноги зафіксовані титановими пластинами, її 24-річний чоловік Артем може пересуватися лише з допомогою милиць.

Інцидент стався під час екскурсійної прогулянки. Слон, на якому їхали молодята, раптово піддався атаці іншого слона, на спині якого їхали туристи з США, пише KM.ru.

Слон, на якому їхали Артем і Тетяна, завалився на бік і впав. Він придавив туристів. Погонич слона встиг зістрибнути, туристи ж були прив'язані до сидіння. Артему вдалося вибратися, але Тетяна все ще залишалася придавленою слоном. До того ж слон, який напав, продовжував штовхати лежачого слона, через що Тетяну волочило по землі.

Лише через деякий час погоничам вдалося відігнати розлюченого слона і надати допомогу постраждалим туристам.

Повідомлення про цей інцидент так би й залишилося без уваги широкої громадськості, якби молодята самі не звернулися до тайських журналістів. З'ясувалося, що цей слон вже не вперше поводиться агресивно по відношенню до інших тварин. Наприклад, взимку минулого року через того ж слона в лікарню потрапив шведський турист. Тим не менш, це не завадило власникові знову і знову використовувати слона для проведення екскурсій.

До того ж, коли туристи заявили про те, що хотіли б отримати грошову компенсацію, господар слона в лікарні більше не з'являвся.

Зараз ви читаєте новину «Розлючений слон напав на українських туристів у Таїланді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути