четвер, 08 грудня 2011 14:37

Розбились три автівки та загинула людина - результат аварії на Миколаївщині
8

Фото: Фото: Прес-служба ДАІ

8 грудня, об 08.46 годин до чергової частини УДАІ УМВС України в Миколаївській області поступило повідомлення про те, що на 123 км автодороги "Одеса-Мелітопіль-Новоазовськ", що неподалік від Миколаїва, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю трьох транспортних засобів: "Хюндай Соната", "Вольво" та "ВАЗ-2106".

Про це розповіли у прес-службі ДАІ у Миколаївській області.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Одна з найдорожчих аварій в історії: в Японії розбилися 14 люксових авто

Водій автомобілю "Хюндай Соната", рухаючись в бік Миколаєва при здійсненні обгону "ВАЗ-2106" допустив зіткнення на смузі зустрічного руху з автомобілем "Вольво". В результаті від удару "Хюндай Соната" ще й контактував й з транспортним засобом "ВАЗ-2106".

"В даній пригоді постраждали водій та пасажир "Хюндай Соната ": 23-річний мешканець Одеської області від отриманих травм помер в кареті швидкої медичної допомоги, а 36-річний мешканець Одеси з травмами був доставлений до лікарні швидкої медичної допомоги Миколаїва", - зазначили у прес-службі.

ФОТОРЕПОРТАЖ: На Донеччині через ДТП на дорогу вилилась небезпечна речовина

На разі на місці працює слідчо-оперативна група, яка встановить всі обставини й причини скоєння ДТП та вирішиться питання щодо порушення кримінальної справи за ч.2 ст. 286 КК України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами".

Зараз ви читаєте новину «Розбились три автівки та загинула людина - результат аварії на Миколаївщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути