четвер, 08 грудня 2011 10:59

Сергій Гармаш на машині зіткнувся з позашляховиком

Сергій Гармаш на машині зіткнувся з позашляховиком

Відомий актор Сергій Гармаш став учасником ДТП в самому центрі Москви. Автомобіль артиста зіткнувся з позашляховиком.

53-річний Сергій Гармаш, брат якого був засуджений за "п'яне" ДТП, сам потрапив в аварію. Артист рухався за кермом своєї іномарки Hyundai по Новослобідський вулиці, коли при повороті наліво в Тихвинський провулок його машина зіткнулася з джипом Great Wall.

Як розповіли в правоохоронних органах, позашляховик повертав паралельно машині Гармаша. "Водій або не розрахував відстань між автомобілями, або хотів протиснутися вперед. У результаті машини зіткнулися", - повідомили в поліції.

У результаті події ніхто не постраждав, проте автомобілю Сергія Гармаша не пощастило: передній бампер, крило, решітка радіатора і подкрилок виявилися серйозно пошкоджені.

Нагадаємо, брата Сергія Романа Гармаша засудили на три з половиною роки колонії-поселення за ДТП зі смертельним результатом. Аварія сталася в листопаді минулого року. Роман Гармаш на Hyundai Sonata не впорався з керуванням і виїхав в селищі Кратово на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем ВАЗ 2106. Водій "Жигулів" Віктор Мартинов від отриманих травм помер на місці аварії. Експертиза показала, що брат відомого актора був у той момент у стані алкогольного сп'яніння.

Проте Роман Гармаш провів в місці ув'язнення десять днів. А після перевівся в московську клініку з діагнозом "виразка шлунку".

"Мене не залишає відчуття, що Роман Гармаш ховається від покарання", - висловила сумніви вдова механіка Мартинова Тетяна. Між тим актор Сергій Гармаш і його брат Роман ніяк не коментують цю ситуацію.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Гармаш на машині зіткнувся з позашляховиком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути