вівторок, 05 липня 2011 09:50

Брата Сергія Гармаша посадять на 3,5 роки за смерть людини

Брата відомого актора Сергія Гармаша Романа засудили на 3,5 роки колонії-поселення за "п'яне" ДТП. До рішення суду Роман Гармаш попросив вибачення у рідних загиблого в цій аварії чоловіка.

Рішення Раменського міського суду Підмосков'я було оголошено в понеділок. Звинувачення просило для Романа Гармаша два роки колонії, однак це обурило захист потерпілих, який визнав це занадто м'яким покаранням.

Нагадаємо, ДТП сталося 6 листопада 2010 року. Роман Гармаш на Hyundai Sonata не впорався з керуванням і виїхав в селищі Кратово на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем ВАЗ-2106.

Водій "Жигулів", співробітник Раменської центральної районної лікарні Віктор Мартинов, від отриманих травм помер на місці аварії. Експертиза показала, що брат відомого актора був у той момент у стані алкогольного сп'яніння.

Проти Романа Гармаша було порушено кримінальну справу за статтею "Порушення правил дорожнього руху, вчинене особою, яка перебувала в стані сп'яніння, що призвело з необережності до смерті людини". Максимальне покарання за нею - сім років в'язниці.

Незадовго до цього ДТП засуджений вже притягувався до адміністративної відповідальності за порушення правил дорожнього руху. За п'ять днів до аварії його зловили на МКАД за перевищення швидкості: на машині свого знаменитого брата Роман Гармаш розігнався до 160 кілометрів на годину. Тоді суд засудив його до штрафу в розмірі двох тисяч рублів.

Зараз ви читаєте новину «Брата Сергія Гармаша посадять на 3,5 роки за смерть людини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути