вівторок, 29 листопада 2011 10:23

На Донеччині через ДТП на дорогу вилилась небезпечна речовина

26 листопада о 08:56 у Макіївці Донецької області водій автомобілю DAF з цистерною з сольвентом (хімічно-небезпечна рідина, яка використовується в якості розчинника лаків та фарб), намагаючись не допустити зіткнення з автомобілем ЗІЛ-131, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на опору освітлення. Внаслідок цього цистерна перекинулася та була розгерметизована, сольвент витік на проїзну частину. Водій автомобіля отримав різану рану, але від госпіталізації відмовився.

Про це повідомили у прес-службі МНС України.

Автомобіль ЗІЛ-131 також перекинувся на бік на проїзній частині, його водій не постраждав.

У той же час водій "ЗІЛ-131" стверджує, що насправді постраждав він. Крім того, Gazeta.ua чоловік розповів про подробиці аварії.

"Я водій автомобіля ЗІЛ-131, різану рану отримав я. А водій цистерни не постраждав. Він входив в поворот на величезній швидкості, внаслідок чого цистерну занесло. Вона вдарила вантажний автомобіль "ЗІЛ-131", якого від удару перевернуло і викинуло на подвір'я приватного будинку", - зазначив водій.

ФОТОРЕПОРТАЖ: У Рівному білорус на мікроавтобусі збив школяра і зник

"Станом на 19:10 обидва автомобілі були підняті та транспортовані з місця події. Ґрунт та дорожнє покриття були посипані спеціальним матеріалом, щоб він увібрав у себе сольвент. Протягом 27 листопада проводився збір і вивезення цього матеріалу. Всього було вивезено 24 т забрудненого ґрунту", - розповіли у відомстві.

27 листопада о 15:15 роботи з ліквідації наслідків аварії були завершені.

Всього було залучено 17 людей від управління житлово-комунального господарства, 3 співробітника та1 вантажний автомобіль на базі автомобіля КрАЗ, 1 вантажний підіймач з ковшем та 1 посипач від Макіївського колективно-комунального підприємства.

Від Головного управління МНС у Донецькій області залучалось 2 одиниці техніки та 5 рятувальників.

Зараз ви читаєте новину «На Донеччині через ДТП на дорогу вилилась небезпечна речовина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути