понеділок, 28 листопада 2011 18:52

У Рівному білорус на мікроавтобусі збив школяра і зник

У Рівному білорус на мікроавтобусі збив школяра і зник

21-річний мешканець Брестської області Білорусі у Рівному збив 12-річного хлопчика, який переходив дорогу в недозволеному місці. Водій з місця пригоди втік.

"ДТП сталося в п'ятницю, 25 листопада о 18.45. Мікроавтобус "Фольксваген" червоного кольору з білоруськими номерними знаками здійснив наїзд на 12-річного пішохода. Школяр переходив проїзну частину дороги поза пішохідним переходом. Водія на місці пригоди не було", - розповів Руслан Панасюк, інспектор сектора зв'язків з громадськістю обласного відділу ДАІ.

Постраждалого школяра госпіталізували в травматологію обласної клінічної лікарні. В нього діагностували осадження м'яких тканин голови та перелом правого плеча. Учень навчається в 7 класі загальноосвітної школи №23 Рівного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Рівненщині "ВАЗ" насмерть збив першокласника

Правоохоронці зупинили мікроавтобус, на якому було скоєнно ДТП, на автодорозі до райцентру Сарни. У нього було розбите скло на правій фарі. Спершу водій заперечував, що збив в обласному центрі дитину. Проте потім зізнався в скоєному.

"Він пояснював, що  після зіткнення з пішоходом зупинився, вийшов з автомобіля, однак не побачив дитини. Подумав, мовляв, що хлопчик не травмувався й побіг. Після водій каже, що оглянув свій автомобіль і поїхав", - додали в ДАІ.

Мікроавтобус правоохоронці затримали й проводять слідство.

Зараз ви читаєте новину «У Рівному білорус на мікроавтобусі збив школяра і зник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути