середа, 16 листопада 2011 14:09

Мешканець Полтащини збив двох дівчат і поїхав далі

Мешканець Полтащини збив двох дівчат і поїхав далі

12 листопада близько першої години ночі на окраїні села Руденківка Новосанжарського району Полтавської області 27-річний водій автівки ВАЗ-21099 збив двох дівчат і втік. 20-річна Віта Зуєнко померла на місці, а 19-річну Юлію Гарах відвезли в реанімаційне відділення Новосанжарської центральної районної лікарні. Водія знайшли через 8 годин.

"Водій ВАЗу виїхав із грунтової дороги на трасу Руденківка-Дубина, пішов на розгін. Дівчата поверталися в село, проводжали додому подругу. Ішли по краю траси, - розповів сільський голова Руденок Сергій Головко, 52 роки. - Автомобіль збив їх на великій швидкості. Одну протяг по дорозі".

Місцеві розповіли, відразу після аварії трасою їхала інша машина. Її водій бачив, що сталося і запам'ятав задні фари легкового автомобіля. Одразу подзвонив у міліцію та викликав швидку.

ФОТОРЕПОРТАЖ: У Києві іномарка упала з мосту прямо на ринок

"На місці аварії знайшли уламки декоративної накладки на фару та кріплення антени з даху автомобіля, - повідомив Юрій Сулаєв із Полтавської обласної міліції. - Допомогли свідки. Водія знайшли по гарячих слідах через вісім годин після аварії. Він родом із Нових Санжар. Машину сховав у знайомих в селі Руденківка. Їм нічого не пояснював".

Вікторію Зуєнко поховали 13 листопада.

"Дівчина отримала смертельні травми. Її мати жалілася, в доньки були поламані ребра й травмовані легені, - місцева 43-річна Ірина Горбено. - У родині лишилася старша донька".

В Новосанжарській лікарні сказали, стан Юлії Гарах стабільний.

"Дівчина видужує, - повідомив заступник головного лікаря по медичній частині Сергій Павловський. - На днях переведемо її в травматологічний відділ першої міської лікарні міста Полтави".

Проти водія порушили кримінальну справу. Його можуть ув'язнити на 3 - 8 років і позбавити права керувати транспортом до 3-х років.

Зараз ви читаєте новину «Мешканець Полтащини збив двох дівчат і поїхав далі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути