Ексклюзиви
вівторок, 08 листопада 2011 17:02

У Києві іномарка упала з мосту прямо на ринок

8 листопада у Києві біля ринку "Калібріс" сталася аварія. Тут кросовер упав з висоти 4 метри додолу. Про це розповіли у прес-службі ДАІ Києва

"На початку сьомої години ранку у Святошинському районі на перехресті проспекту Леся Курбаса та вулиці Картвелішвілі невстановлений водій, керуючи автомобілем "Мазда СХ7" скоїв наїзд на бетонну огорожу. За попередніми даними водій не впорався з керуванням через звичне перевищення швидкості", - розповіли даішники.

ФОТОРЕПОРТАЖ: В Києві дві автівки після зіткнення вилетіли на тротуар, є постраждалі

За їх словами, від удару автівка злетіла у повітря та, перелетівши огорожу, впала з 4-х метрового шляхопроводу, при цьому пошкодивши кіоск, в якому знаходились двоє охоронців ринку "Колібріс".

"Внаслідок ДТП чоловіків було травмовано та госпіталізовано до лікарні. Під час падіння з автомобіля "Мазда", вилетіла пружина і пошкодила автомобіль "БМВ-525", який проїздив у той час", - повідомили у прес-службі.

Всупереч вимогам Правил дорожнього руху, водій з місця ДТП втік. Наразі з'ясовуються всі обставини пригоди та розшукується втікач.

Зараз ви читаєте новину «У Києві іномарка упала з мосту прямо на ринок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути