четвер, 24 січня 2013 09:36

Росіянин спалив у печі маленьку дівчинку

Росіянин спалив у печі маленьку дівчинку
Фото: symbolsbook.ru

24 січня близько 1:00 ночі в правоохоронні органи надійшло повідомлення про виявлення в селі Олдонда Борзинського району Забайкальського краю РФ в печі приватного будинку тіла малолітньої дівчинки. Про це повідомили у прес-службі слідчого управління Слідчого комітету РФ по Забайкальському краю, пише УНН.

За даним фактом Слідчими органами СК РФ порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого п. "в" ч.2 ст.105 КК РФ (вбивство малолітньої).

В даний час слідчі Борзинського міжрайонного слідчого відділу спільно з поліцейськими працюють над встановленням особи, причетної до скоєння цього особливо тяжкого злочину. Проведений огляд місця події, тіло загиблої дівчинки направлено для проведення судово-медичної експертизи. Допитані мешканці будинку, в якому було виявлено тіло дівчинки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський педофіл 100 разів ударив ножем зґвалтовану півторарічну дівчинку

За наявними на даний момент даними, 29-річна жінка мешканка села Олдонда, прийшла в гості до свого 34-річного брата зі своєю дочкою 2010 року народження. Залишивши півторарічну доньку під наглядом брата, жінка на 15 хвилин пішла до сусідів, а коли повернулася, знайшла дочку в печі.

В даний час 34-річний підозрюваний доставлений у відділ поліції, з ним працюють слідчі.

В даний час проводяться слідчі дії та оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення всіх обставин скоєного злочину. Розслідування кримінальної справи триває.

Зараз ви читаєте новину «Росіянин спалив у печі маленьку дівчинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути