середа, 12 серпня 2015 15:43

Російський військовий "засвітив" свій артпідрозділ під Новоазовськом

Автор: informnapalm.org
 

Команда "Informnapalm" виявила та ідентифікувала артилерійський підрозділ 17-ї окремої мотострілкової бригади (в/ч 65384, місце дислокації - Шалі, Чечня) 58-ї загальновійськової армії Південного військового округу ЗС РФ, який восени минулого року брав участь у бойових діях на Донбасі на Маріупольському напрямку.

Відповідну інформацію та фотоматеріали опублікував на своїй сторінці в соцмережі військовослужбовець самохідного артилерійського дивізіону 17-ї ОМСБр сержант Костянтин Пашинін.

Розслідувачі встановили, що станом на початок осені 2014 року САУ "МСТА-С" 17-ї мотострілецької бригади знаходилися в районі вітряного поля Новоазовської вітряної електростанції.

Автор: informnapalm.org
 

"Завдяки даному матеріалу і іншими джерелами (ряд відеороликів, поширених на youtube), вдалося відновити хронологію "ростовсько-українського" відрядження та інші важливі деталі:

- Початок літа 2014 року, у червні перекинутий з Чечні артилерійський підрозділ 17-ї бригади фіксується у Волгоградській і в Астраханській областях, де на полігонах Прудбой і Ашулук проходить підготовку.

- До кінця липня 2014 року (30 липня) САУ "Мста-С" даного підрозділу, які перевозяться тягачами, помічені в Ростові-на-Дону.

- У цей же день ті ж САУ "Мста-С" на тягачах були помічені на Таганрозькому шосе.

- 4 вересня 2014 року помічена САУ з ідентичним камуфляжем в Новоазовську.

- Ну і нарешті, 24 вересня 2014 року наш "герой Гааги" К. Нв-Пашинін викладає у себе на сторінці фотографії САУ "Мста-С" на тлі вітряного поля Новоазовської ВЕС. Знімки, імовірно, зроблені в кінці серпня - початку вересня. Завдяки цьому об'єкту вдалося встановити точне місце знімка з геолокації місцевості в районі ВЕС на тлі вітряного поля", - йдеться у повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «Російський військовий "засвітив" свій артпідрозділ під Новоазовськом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути