неділя, 11 вересня 2022 09:31

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія вдарила ракетами по житловому кварталу Миколаєва – подробиці й фото
10

У ніч на 11 вересня під потужні російські обстріли потрапив Миколаїв.

У місті пошкоджено житлові будинки, є поранені, повідомив у Telegram голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

За попередніми даними, дев'ять людей зазнали поранень різного ступеню, четверо з них у лікарні.

Удару по Миколаєву загарбники завдали близько 2:50.

У ніч на 11 вересня під потужні російські обстріли потрапив Миколаїв
Фото: t.me/novostiniko
У ніч на 11 вересня під потужні російські обстріли потрапив Миколаїв
У ніч на 11 вересня під потужні російські обстріли потрапив Миколаїв
У ніч на 11 вересня під потужні російські обстріли потрапив Миколаїв
У ніч на 11 вересня під потужні російські обстріли потрапив Миколаїв

"Внаслідок влучання у двір п'ятиповерхівки один під'їзд практично знищено пожежею та вибухом. Також суттєво пошкоджено приватний будинок", – повідомив Кім.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нічний ракетний удар по центру Дніпра – перші подробиці

За інформацією місцевих Telegram-каналів, ракета влучила за три метри від під'їзду житлового будинку. На місці вибуху утворилась вирва глибиною до трьох метрів. У будинку вибиті майже всі вікна, зруйновані балкони. У більшості квартир вибиті вхідні двері. Пошкоджені також близько 10 автомобілів, які стояли у дворі.

В області під ворожі обстріли минулої доби потрапили також селище Первомайське й село Засілля в Миколаївському районі. Там були влучання в житлові будинки. Постраждалих немає.

"Увечері 10 вересня, о 20:17, внаслідок обстрілів села Білозірка Первомайської громади загинула одна людина. Також о 19:57, зафіксовано ворожий обстріл по аквазоні міста Очаків. Постраждалих немає. 11 вересня, близько 3:00 ворог знову гатив по території аквазони. Постраждалих, на щастя, немає", – зазначив Кім.

У Баштанському районі впродовж доби були обстріли Широківської громади. У Широкому зруйновано два будинки й опора електропередач. 11 вересня, близько 4:30 і 5:30 росіяни знову обстріляли Широке. Влучили в городи й дороги. Постраждалих немає.

"Тривають обстріли території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади. 11 вересня близько 4:00 обстрілів зазнало селище Березнегувате. Внаслідок чого п'ятеро людей зазнали поранення. Пошкоджені й зруйновані житлові будинки. Тривають роботи з пошуку зниклого чоловіка, який, імовірно, був у своєму домоволодінні. Детальну інформацію уточнюють", – повідомив Кім.

У Вознесенському районі вночі 11 вересня, за попередньою інформацією, спрацювала ППО, збили дві ворожі ракети. Вони впали на відкритій місцевості. Детальну інформацію уточнюють.

Зазнаючи поразок на фронті, російські окупанти традиційно намагаються відіграватися на мирних українських містах. У ніч з 10 на 11 вересня обстріляли Миколаїв, Дніпро, Бахмут, Краматорськ і Харків.

Щоб захистити Миколаїв від ворожих обстрілів з С-300, необхідно нищити всі ці комплекси. Також відсунути росіян на таку відстань, щоб цих атак не було. Про це розповів речник командування Повітряних сил України Юрій Ігнат.

Зараз ви читаєте новину «Росія вдарила ракетами по житловому кварталу Миколаєва – подробиці й фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути