середа, 11 квітня 2007 08:55

Росія просить покарати тих, хто облив лайном керівника "Єдиної Батьківщини" Каурова

Генеральне консульство Росії в Одесі просить міліцію покарати людей, які напали в Одесі на керівника громадської організації "Єдина Батьківщина" (Одеса) Валерія Каурова. Про це повідомив консул-радник Генерального консульства Дмитро Суботін.

З його слів, він сподівається, що керівництво Одеси й правоохоронні органи вживуть заходів для пошуку хуліганів, які вчинили неправомірні дії проти Каурова й волонтерів акції "Я говорю російською мовою".

"Подібні прояви нетерпимості невластиві для Одеси й завдають непоправної шкоди іміджу міста. Якщо міліція буде погано справлятися зі своєю роботою, у прокуратуру буде направлений офіційний лист", - сказав Суботін.

Представник громадської організації "Єдина Батьківщина" повідомив, що раніше невідомі неодноразово обливали мазутом і фарбою сходові прольоти під"їзду в будинку, де проживає Кауров, а також двері його квартири.

5 квітня двоє молодиків під час мітингу біля мерії Одеси облили Каурова фекаліями. На одязі хуліганів не було символіки, яка б свідчила про приналежність їх до якоїсь політичної партії чи організації.

Прихильники Каурова самостійно затримали невідомих і передали їх у руки співробітників міліції.

12 березня громадська організація "Єдина Батьківщина" (Одеса) почала акцію "Я говорю російською мовою" на підтримку російської мови в Одесі, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Росія просить покарати тих, хто облив лайном керівника "Єдиної Батьківщини" Каурова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути