четвер, 18 березня 2021 17:43

"Роман" 8-річної українки з блогером: акаунти дітей заблокували

"Роман" 8-річної українки з блогером: акаунти дітей заблокували
Модель з Києва 8-річна Мілана Маханець заявила про стосунки з блогером 13-річним Павлом Паєм Фото: instagram.com/pasha_pai

У мережі LIKEE заблокували аккаунти юних блогерів 13-річного Павла Пая та 8-річної Мілани Маханець через контент, який поширювався з їхніх сторінок.

Повідомлення про це надійшло від офіційного представника мережі, повідомив Уповноважений президента з прав дитини Микола Кулеба.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Роман" 8-річної українки з блогером: дівчинка звернулася до дитячого омбудсмена

"Надзвичайно важливо, щоб соціальні мережі свідомо ставилися до контенту, який у них поширюється, зокрема контенту за участі дітей. Після інциденту, що набув резонансу, акаунти "юних блогерів" у мережі LIKEE заблоковано. Надійшло повідомлення від офіційного представника мережі, що вони обурені таким контентом", - говорить Кулеба.

Дитячий омбудсмен додав, що всі соціальні мережі, якими користуються діти, мають ретельніше ставитися до того контенту, який у них є. Адже діти чутливі, і деструктивний контент має на них сильний вплив.

Юна модель із Києва Мілана Маханець заявила в Instagram про стосунки з блогером Павлом Паєм. Дівчинка опублікувала знімок, на якому позує в обіймах коханого. Діти знімають спільні відео, ходять у кіно та цілуються.

Зараз ви читаєте новину «"Роман" 8-річної українки з блогером: акаунти дітей заблокували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути