вівторок, 06 листопада 2012 11:18

Рівнянин знайшов спалений труп немовляти

Рівнянин знайшов спалений труп немовляти
Тіло малюка відправили на дослідження в судово-медичну експертизу. Фото: serovglobus.ru

Пакет з мертвою дитиною виявив поблизу багатоповерхівки 48-річний перехожий у Рівному. Чоловік вранці йшов по справах по вулиці Київський, що в районі центрального автовокзалу.

Поблизу одного з під'їздів він побачив кульок, в якому лежало щось схоже на велику ляльку.

"Перехожий одразу запідозрив, що це дитина, а не пластмаса. Перевернув кульок палицею і вжахнувся – це справді було немовля, ще й спалене", - розповідає Юлія Кривульська з Рівненського міського відділу МВС. – "Чоловік одразу викликав на місце міліціонерів".

Тіло малюка відправили на дослідження в судово-медичну експертизу. Фахівці мають остаточно встановити причину смерті дитини – чи вона уже народилася мертвою або її хтось убив після народження.

"У нас є кілька версій, але поки я не можу їх озвучити", - каже начальник міськвідділу міліції Петро Єзгор. – "В першу чергу ми перевіряємо усіх матусь, які народжували за останні півроку. Поспілкувалися уже й з безхатченками, які кочують в підвалах та поблизу автовокзалу. Отриману інформацію мусимо ретельно перевірити".

Припускають також, що матір немовляти може бути немісцевою. Адже пакет з дитиною виявили в районі автовокзалу. Жінка могла приїхати з навколишніх сіл або й з іншої області.

Зараз ви читаєте новину «Рівнянин знайшов спалений труп немовляти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути