Ексклюзиви
четвер, 26 липня 2012 09:55

Рівнянин зарізав сина-алкоголіка, який вже дістав родину

Рівнянин зарізав сина-алкоголіка, який вже дістав родину
Син почав бійку і вдарив батька по голові. Фото: aifudm.net

Три колотих рани у легені отримав 27-річний Микола, житель села Орестів Здолбунівського району на Рівненщині. Чоловік прийшов додому захмелілий близько півночі і захотів повечеряти, через це 56-річний Тарас його убив.

Сусіди виявили закривавлене тіло молодика за 300 метрів від його будинку, обабіч дороги. Як виявилося, після сварки пораненому Миколі ще вистачило сил втекти з дому. Однак сили покинули його просто на вулиці.

За підозрою у навмисному вбивстві затримали батька – сліди крові вели до обійстя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві на вулиці розстріляли військового та жінку

"Чоловік зізнається, що ударив сина ножем. Каже, що у нього нерви не витримали, бо ситуація повторювалася щодня. Микола зловживав спиртним і постійно конфліктував з родиною", - розповідає Олена Дудко з прес-служби обласного управління міліції. – "Цього разу господар попорався по дому, стомився і ліг відпочивати. А син напідпитку прийшов і вимагав дати йому їсти".

За версією чоловіка, син навіть не хотів сперечатися з батьком, а одразу вдарив його по голові. Той замахнувся і собі. Обороняючись Тарас схопив перше, що втрапило під руку – кухонний ніж. Тричі ударив сина в груди.

"Матері в той день вдома не було – потрапила до лікарні з інфарктом. А дружина покійного давно від нього пішла, бо того цікавив лише алкоголь", - додають в міліції. – "Наразі батько затриманий і перебуває під вартою. Проти нього порушили кримінальну справу за вбивство".

Зараз ви читаєте новину «Рівнянин зарізав сина-алкоголіка, який вже дістав родину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути