Ексклюзиви
четвер, 21 червня 2012 13:32

Мешканець Полтавщини зарізав друга після матчу "Україна-Англія"

Мешканець Полтавщини зарізав друга після матчу "Україна-Англія"
Міліціонерів викликав господар будинку, якому вдалось уникнути ударів ножем. Фото: zabor.zp.ua

19 червня в селищі міського типу Градизьк Глобинського району Полтавської області під час футбольного матчу "Україна-Англія" 40-річний Володимир ударив ножем у серце знайомого 34-річного Олександра. Чоловік помер на місці.

"Четверо чоловіків зібралися в одного дома подивитися гру. Живуть не на одній вулиці, але товаришували давно. Сіли на кухні розклали алкогольні напої. Поки дивилися футбол, вживали і горілку, і пиво. Добряче напилися, - розказала Марина Грицаєнко з Глобинського райвідділу міліції. - Потім почали обговорювати матч. Володимиру сподобалась гра одних футболістів, проте інші не розділили його думку. Почали сваритися. Виникла бійка. Під час неї схопив кухонного ножа та почав ним погрожувати компанії. Одного товариша зачепив по лопатці, іншого вдарив у серце. Чоловік відразу помер".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві на Хрещатику один бомж зарізав ножем іншого

Міліціонерів викликав господар будинку, якому вдалось уникнути ударів ножем. Коли правоохоронці приїхали, компанія була ще п'яною.

"Володимир відповідав на запитання неадекватно. Казав, що то все емоції. Сам не знає, як таке вийшло. Якби не пив алкоголь, цього не було б. Сусіди говорили, раніше чоловік не буянив. Живе один, постійно не працює, інколи підробляє на будівництві, - продовжили в міліції".

Зараз ви читаєте новину «Мешканець Полтавщини зарізав друга після матчу "Україна-Англія"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути