четвер, 06 грудня 2012 17:02

Рівненський священик на "Chevrolet" не розминувся з автобусом і вантажівкою

У середу, 5 грудня, ввечері на перехресті вулиць Соборна та Старицького в Рівному 31-річний місцевий священик на автомобілі "Chevrolet Lacetti" не розминувся з автобусом і вантажівкою. Двох пасажирок автобуса "швидка" доставила в центральну міську лікарню.

"ДТП сталося близько 17 години 30 хвилин. Водій автомобіля "Chevrolet Lacetti", рухаючись по вулиці Соборна зі сторони вулиці Вербова, здійснив на нерівнозначному перехресті зіткнення з автобусом "ПАЗ-4234", який їхав у попутному напрямку. Потім легковик зіткнувся ще й з вантажівкою "Isuzu nor", який зупинився для виконання маневру повороту ліворуч на вулицю Старицького", - розповідає Світлана Марко з обласного відділу ДАІ.

За кермом автомобіля "Chevrolet Lacetti" був 31-річний мешканець Рівного. Він назвався священиком. Пригода сталася на другий день після великого православного свята – Введення в храм пресвятої діви Марії.

"Було свято й не мав часу коли замінити літню гуму на зимову", - пояснює причину ДТП водій легковика.

За кермом автобуса був 22-річний мешканець села Городок Рівненського району. Він у ДТП не постраждав. Двох пасажирок автобуса "швидка" доставила в приймальне відділення центральної міської лікарні.

"У 18-річної постраждалої діагностували закриту черепно-мозкову травму. В іншої 29-річної пасажирки була рвана рана губи. Вони мешканки обласного центру. Після надання медичної допомоги постраждалих відпустили додому", - додають у міліції.

Водій вантажівки "Isuzu nor", в яку також врізався священик, не постраждав.

"Через ДТП виникли затори. Тролейбуси збилися в рядок. Пасажири повиходили й пішли пішки. Їхала з дитиною маршруткою №51 з району Льонокомбінату до Луцького кільця, то простояли в заторі понад півгодини. Добре, що водій грів салон, а то задубіли б", - згадує рівнянка Валентина Городник.

Нагадаємо, що цього ж дня на Рівненщині на автодорозі Київ-Ковель-Ягодин, поблизу села Янівка Сарненського району автомобіль "Mercedes-Benz 308" під час обгону врізався в зустрічну маршрутку "Рівне-Кузнецовськ" з 25 пасажирами. Водії вантажного мікроавтобуса та маршрутки загинули.


Зараз ви читаєте новину «Рівненський священик на "Chevrolet" не розминувся з автобусом і вантажівкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути