Ексклюзиви
пʼятниця, 12 жовтня 2012 20:59

"Регіонал" Антон Яценко знову "засвітився" в ДТП

"Регіонал" Антон Яценко знову "засвітився" в ДТП
У ДТП звинувачують Яценка та працівників його штабу. Фото: procherk.info

12 жовтня близько 11 години ранку на автотрасі Вінниця-Кіровоград зіткнулися дві вантажівки та легковик "Мерседес - 600".

В інцидент знову потрапив кандидат у нардепи по 200-ому виборчому округу, "регіонал" Антон Яценко. Автомобіль "Мерседес-600" належить саме йому.

Загиблих у ДТП немає. Важко травмований один із водіїв вантажівки.

"В автомобіль Мерседес, що стояв обабіч дороги біля заправки, врізалася вантажівка, – офіційно заявляє прес-служба нардепа. - На той час біля машини знаходилися працівники виборчого штабу Яценка. На щастя, сам депутат у цей час перебував у своєму службовому мікроавтобусі та їхав на зустріч із виборцями у с. Кочержинці. Яценко розцінює цю дорожньо-транспортну пригоду як відповідь місцевого криміналітету на його діяльність та роботу в окрузі".

Офіційна прес-служба народного депутата вважає, що в цій ситуації є місце можливій спробі вбивства народного обранця. Тому Яценко звертається з офіційною заявою до Міністерства внутрішніх справ із вимогою ретельно провести відповідне розслідування.

Опонент Антона Яценка на виборах Богдан Хмельницький вважає інакше. Він виїздив на місце пригоди особисто. Хмельницькому вдалося дістати відео з автозаправної станції, на котрому зафіксовано пригоду.

"Мікроавтобус, який належить штабу Антона Яценка, вчасно не ввімкнув сигнал, – розповідає Хмельницький. – Позаду нього рухалася вантажівка. Вогні були ввімкнені запізно, водієві вантажівки не було куди подітися – він змушений був виїхати на зустрічну смугу, де й зіткнувся з іншою вантажівкою. Інакше він би розчавив мікроавтобус. А хвостом вантажівка зачепила "Мерседес".

У ДТП Хмельницький звинувачує Яценка та працівників його штабу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мерседес" народного депутата вбив чоловіка й покалічив трьох

"На відео видно, що мікроавтобус, через який сталася аварія, простояв рівно 9 секунд – і рвонув із місця пригоди, – продовжує Хмельницький. – То як це називається? Яценко втік із місця пригоди. Це вже друге ДТП за його передвиборну кампанію. У першому він 40 хвилин думав про свої депутатські справи, знімав номери з машини замість того, аби надати постраждалим першу допомогу, викликати "швидку". У другому ДТП він утік із місця пригоди, аби не плямувати свою передвиборчу кампанію".

Нагадаємо, 1 вересня під Уманню "Мерседес" протаранив "Деу". Водій легковика загинув, іще троє його пасажирів із травмами потрапили до лікарні. Засоби масової інформації поширили інформацію, що до аварії причетний чинний нардеп і кандидат у депутати Антон Яценко. Свій стосунок до ДТП він спростував.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" Антон Яценко знову "засвітився" в ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути