вівторок, 06 вересня 2022 09:05

Спецтема: Війна Росії проти України

Ракетна атака Харкова: подробиці про постраждалих і фото руйнувань
16

У ніч проти 6 вересня ворог завдав по Харкову ракетного удару.

В Індустріальному районі пошкоджено двоповерхову будівлю та зруйновано приватний житловий будинок, де перебувала 73-річна жінка, повідомив у вівторок вранці голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у Telegram.

"На жаль, вона загинула. У Золочеві загинули двоє чоловіків, 39 та 52 років, окупанти обстріляли там сім житлових будинків", – зазначив він.

Протягом минулої доби російські окупанти обстрілювали Харківський, Богодухівський та Лозівський райони області. Пошкоджені житлові будинки, господарські споруди, сталися пожежі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Терористи РФ атакували Харків з областю: подробиці про жертви і наслідки

Вночі росіяни вкотре обстріляли Харків
Фото: ДСНС
Вночі росіяни вкотре обстріляли Харків
Вночі росіяни вкотре обстріляли Харків
Вночі росіяни вкотре обстріляли Харків
Вночі росіяни вкотре обстріляли Харків

"На лінії зіткнення тривають бойові дії. Ворог не припиняє обстріли наших позицій. Біля населених пунктів Байрак і Асіївка завдав авіаційних ударів. Окупанти розміщують особовий склад і техніку у дитсадках та храмах, використовують Святотроїцький храм у Малій Комишувасі як госпіталь. Наші захисники міцно тримають свої позиції, не дають ворогові просунутися вперед та завдають йому відчутних втрат", – додав Синєгубов.

Харків був однією з головних цілей росіян з перших днів повномасштабного вторгнення. Не зумівши взяти місто, загарбники перейшли до тактики терору – у перші тижні агресії обстрілювали місто з літаків, скидали на нього бомби, били з артилерійських установок. Найбільше руйнувань завдали спальному району Північна Салтівка.

В останні тижні російські терористи обстрілюють першу столицю практично щодня. Б'ють із реактивної артилерії по цивільній інфраструктурі та житлових будинках. Також окупанти гатять і по інших населених пунктах Харківської області. Через це влада може оголосити обов'язкову евакуацію з регіону.

Зараз ви читаєте новину «Ракетна атака Харкова: подробиці про постраждалих і фото руйнувань». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути