Ексклюзиви
середа, 16 жовтня 2019 14:44

П'яту добу шукають чиновника міської ради: що відомо

П'яту добу шукають чиновника міської ради: що відомо
На озері Люб'язь у Любешівському районі Волинської області п'ятий день шукають чиновника Луцької міської ради 35-річного Олексія Веремійчика. Фото - facebook.com/oleksii.kusner

На озері Люб'язь у Любешівському районі на Волині 5-й день шукають чиновника Луцької міської ради 35-річного Олексія Веремійчика. Він перекинувся на човні.

Сьогодні працює 2 групи водолазів із обласної служби Надзвичайних ситуацій. Також у пошуковій операції беруть участь рідні, друзі та волонтери, розповів кореспондентові Gazeta.ua Володимир Нестеров із прес-служби ДСНС області.

"Люди працювали 4 доби, зараз їх замінили. Сьогодні 5-й день пошуків. Пошуки ускладнюються через замулення озера. За 5 днів водолази та рятувальники вже пройшли майже все озеро, обстежили дно. Досить тяжко працювати, тому що озеро велике, а вода каламутна, видимість не більше метра", - розповів Нестеров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трагедія на Дніпрі: знайшли тіло 18-річної студентки

Олександр Грановський, Сергій Омелянчук та Іван Дишко, які перебували в човні з Веремійчиком, плутаються у показах. Про це розповіла дружина зниклого Ганна Веремійчик.

"Усі троє дають неузгоджені покази. І жодним чином не сприяють пошукам зниклого. Не можу зрозуміти, чому основні свідки лікують у лікарнях біль у горлі, переохолодження, у той час як ми шукаємо безвісти зниклу людину", - каже Ганна.

Додала, що до пошуків долучили вертоліт, який може максимально низько пролетіти над водою. Його надали безкоштовно.

Територію пошуку розширили, шукають у сусідніх селах і місцинах.

Олексій Веремійчик - директор департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради. 12 жовтня поїхав із трьома товаришами на відпочинок. Чоловіки попливли рибалити на озері. Через сильний вітер за 600 м від берега їхній човен перекинувся. Троє лишилися на місці, а Веремійчик вирішив пливти до берега та покликати на допомогу. Більше його не бачили. Його товаришів врятували інші рибалки.

Зараз ви читаєте новину «П'яту добу шукають чиновника міської ради: що відомо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути