Ексклюзиви
понеділок, 27 серпня 2012 18:21

П'яний пасажир "замінував" потяг, щоб помститися провідникам

П'яний пасажир "замінував" потяг, щоб помститися провідникам
Пасажирів потягу "Кишинів-Москва" евакуювали. Фото: ru.tsn.ua

До шести років позбавлення волі загрожує громадянину Москви за неправдиве повідомлення про замінування міжнародного потягу "Кишинів-Москва", яке надійшло на службу 911 в суботу близько 5 години ранку.

"Цей чоловік їхав з Москви у потягу "Москва-Кишинів" і всю дорогу пиячив, - розповідає прес-секретар лінійного відділу міліції на станції Жмеринка Євгенія Гавриш. - Провідник неодноразово робив йому зауваження. Саме це, мабуть, чоловікові і не сподобалось. Щоб помститися, він подзвонив у службу 911 та повідомив про замінування поїзда "Кишинів-Москва". Оскільки потяг нещодавно вийшов із Кишинева і ще перебував на території Молдови, його перевіряли молдавські спецслужби. В свою чергу наші співробітники карного розшуку встановили, що дзвінок надходив з поїзда "Москва-Кишинів". На той час він уже був на території України і доходив до станції Могилів-Подільський. Там його і зупинили".

Правоохоронці евакуювали 858 пасажирів та 42 чоловіка обслуговуючого персоналу.

"Працівники вибухо-технічної служби ретельно перевірили кожен вагон, але підозрілих предметів не виявили. Через номер телефону вийшли на нетверезого пасажира, який зізнався, що це він телефонував. Однак, чоловік так і не зміг пояснити, чому він повідомив про замінування зовсім іншого потягу. Правоохоронці припускають, що будучи нетверезим, він просто переплутав назви", - зауважила Гавриш.

Порушника зняли з потягу. Зараз він знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання Жмеринського райвідділу міліції. Вирішується питання про взяття його під варту.

Зараз ви читаєте новину «П'яний пасажир "замінував" потяг, щоб помститися провідникам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути