вівторок, 21 серпня 2012 20:02

Аеропорт "Бориспіль" "замінував" психічно хворий

Аеропорт "Бориспіль" "замінував" психічно хворий
Близько 5 тисяч людей із трьох терміналів аеропорту були евакуйовані. Фото: tsn.ua

Пасажирів міжнародного аеропорту "Бориспіль" сьогодні евакуйовували через телефонні дзвінки про замінування летовища, які, як з'ясувалося, здійснила психічно неврівноважена людина. Про це повідомили у міліції.

За інформацією прес-служби головного управління Міністерства внутрішніх справ у Київській області, після двох дзвінків із таким попередженням приблизно на півгодини евакуювали близько 5 тисяч людей із трьох терміналів аеропорту, але оперативно-технічні служби нічого не виявили. Евакуація спричинила пасажирам певні незручності, але не призвела до затримок рейсів.

А в прес-службі головного управління Міністерства внутрішніх справ у Києві додали, що людину, яка телефонувала на летовище з громадських таксофонів у Києві, вже затримали, і нею виявився 29-річний киянин, який перебуває на психіатричному обліку. Чоловік зізнався, що телефонував саме він, але не зміг пояснити причини цього. За рішенням суду постановою слідчого його помістили на примусове лікування.

За даними міліції, цей же чоловік на початку місяця вже заявляв телефоном про нібито замінування станцій метро та інших місць у Києві.

Зараз ви читаєте новину «Аеропорт "Бориспіль" "замінував" психічно хворий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути