вівторок, 31 січня 2012 12:04

П'яний пасажир несподівано напав на водія таксі і ледь не зарізав його

П'яний пасажир несподівано напав на водія таксі і ледь не зарізав його

До чергової частини Кремінського районного відділу внутрішніх справ надійшло повідомлення з місцевої лікарні. За словами медиків, до них у прийомний покій швидкою допомогою привезли чоловіка з колото-різаними пораненнями в області шиї й передпліччя.

Про це повідомили у прес-службі МВС у Луганській області.

До лікувальної установи була спрямована слідчо-оперативна група.

Міліціонери з'ясували, що жертвою невідомого зловмисника став мешканець міста Сєвєродонецька, який працює таксистом. Лікарі вчасно надали допомогу пораненому таксистові, запобігши трагічному фіналу цієї історії. На щастя, жодна життєво важлива артерія в області шиї потерпілого не була ушкоджена, і він, знаходячись повністю в контактному стані, міг давати показання правоохоронцям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дніпропетровський таксист двічі згвалтував молоду жінку

"Зокрема, з показань потерпілого стало відомо, що на стоянці таксі в місті Сєвєродонецьку приблизно о 17 годині до нього підійшов невідомий парубок, який попросив відвезти його додому до Кремінної. Дорогою його пасажир, незважаючи на те, що був напідпитку, поводився нормально. Ніяких зовнішніх передумов тієї трагедії, що трапилася трохи пізніше, просто не було. Вони благополучно доїхали до Кремінної, заїхали в місто. Тут пасажир раптом заявив, що йому треба навідатися за однією адресою, аби взяти гроші. Таксист відразу ж поцікавився, чи є в парубка взагалі гроші. На це питання той мовчки дістав із кишені свій мобільний телефон і простягнув його недовірливому таксистові в якості застави і як доказ того, що він не втече. Чекати біля одного з будинків, куди вони незабаром під'їхали, довелося недовго. Парубок зайшов до будинку, а за кілька хвилин вибіг звідти. Він попросив таксиста проїхати ще в одне місце, де, за його словами, йому повернуть борг, і він зможе заплатити за послуги таксі. Цього разу вони заїхали на околицю нічного міста. Заїхали на неосвітлену вулицю, де навіть у будинках не горіло світло. Саме в такому місці пасажир і попросив зупинитися", - зазначили в міліції.

І раптом парубок став наносити водієві удари ножем в область шиї й передпліччя. У ході нерівної сутички пасажир встиг нанести водієві безліч поранень. Лівою рукою таксист чисто інстинктивно встиг знайти важіль на дверцятах і втік. Грабіжник не став його переслідувати, і завдяки цьому чоловік був урятований.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кияни побили таксиста, який відмовився їх обслуговувати

На території всієї Луганської області був введений оперативний план "Перехоплення". В результаті на одній з вулиць до поля зору працівників однієї з мобільних груп потрапило те саме таксі, що було оголошене в розшук.

Здаватися добровільно молодий чоловік не хотів. Він вибіг із машини й став тікати від міліціонерів. Далеко йому втекти не вдалося, міліціонери його наздогнали й надягли на нього наручники.

Хлопець так і не зміг логічно пояснити свою поведінку й свої вчинки. Наразі триває досудове слідство в рамках порушеної кримінальної справи за ч. 2 ст. 15 - ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Парубкові обрано запобіжний захід – утримання під вартою.

Зараз ви читаєте новину «П'яний пасажир несподівано напав на водія таксі і ледь не зарізав його». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути