пʼятниця, 13 січня 2012 09:43

У Миколаєві клієнт отруїв таксиста кавою, щоб не платити за проїзд

У Миколаєві клієнт отруїв таксиста кавою, щоб не платити за проїзд

Збіг обставин врятував життя одному з херсонських таксистів, який, отримавши замовлення у своєму рідному місті, привіз пасажира до Миколаєва. Уникнути загибелі водієві вдалося завдяки оперативності співробітників відділу ДАІ Миколаївського міського управління УМВС України в Миколаївській області.

Ця надзвичайна подія сталася 7 січня. Щоб не розраховуватися з таксистом за проїзд, в Миколаєві пасажир ледь не вбив водія. Спочатку приспав пильність задушевними розмовами, а потім підсипав отруту в каву, яку вони разом пили. Через кілька хвилин водієві стало погано, але він зміг завести авто і доїхати до найближчого наряду ДАІ. Свідомість відключилася, вже коли чоловік сів у машину до правоохоронців і попросив відвезти його до лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дніпропетровський таксист двічі згвалтував молоду жінку

На даний момент водій таксі згадує, як отримав на Різдво вигідне замовлення: пасажир запропонував відвезти його з Херсона до Миколаєва, а потім повернутися назад. Приїхавши до Миколаєва і зупинившись на вул.Космонавтів, пасажир попросив постояти і почекати його дівчину. Поки чекали, пасажир пригостив кавою. Через кілька хвилин таксист ледь зміг піднести руку до ключа запалювання. Тим часом пасажир відбіг у кущі.

Херсонський таксист розповів, що в чужому місті не думав, куди їхав. У темряві він зміг розгледіти світловідбиваючі куртки працівників ДАІ. Біля них і зупинився. У той момент два інспектора ДАІ несли службу на Жовтневому проспекті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київські повії та таксисти беруть з іноземців удвічі більшу плату

"Він попросив допомоги, - розповів старший інспектор відділу ДАІ ММУ УМВС України в Миколаївській області Василь Леденчук. - В руках у нього були ключі. Після цього напарник, Сергій Купавченко, сів за кермо його автомобіля. Я сів у патрульний автомобіль, потім посадили людину і попрямували до лікарні швидкої медичної допомоги Миколаєва".

Зараз ви читаєте новину «У Миколаєві клієнт отруїв таксиста кавою, щоб не платити за проїзд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути