четвер, 17 грудня 2020 10:57

П'яний на Opel протаранив інше авто і збив пішоходів. Відомо, хто загинув
3

У місті Іршава на Закарпатті п'яний 26-річний водій Opel Zafira протаранив Volkswagen Caddy і збив 3 пішоходів на узбіччі. 1 загинув, ще 2 скалічилися.

Аварія сталася 16 грудня близько 23:00 на вул. Шевченка, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Водій Opel Zafira їхав у напрямку села Сільце. Під час обгону не дотримався безпечної дистанції та зіткнувся з Volkswagen Caddy, який їхав попереду. Після зіткнення, не зупиняючись, виїхав на ліве узбіччя дороги та збив трьох пішоходів", - розповіли в поліції.

У смертельній ДТП на Закарпатті  загинув  капітан футбольного клубу "Бужора" та колишній гравець ФК "Севелюш" 30-річний Мирослав Мудра
Фото: facebook.com/miroslav.mudra.3
П’яний 26-річний водій  Opel Zafira протаранив Volkswagen Caddy і збив 3-х пішоходів на узбіччі. Один загинув, ще двоє скалічилися
П’яний 26-річний водій  Opel Zafira протаранив Volkswagen Caddy і збив 3-х пішоходів на узбіччі. Один загинув, ще двоє скалічилися

Унаслідок удару 30-річний житель села Великі Ком'яти Виноградівського району помер на місці. Інших двох, 25-річного та 35-річного жителів Виноградівщини, доставили до районної лікарні. Один із травмованих у важкому стані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10-річний хлопчик загинув на дорозі

За кермом Opel Zafira був житель села Кам'янське Іршавського району. У нього в крові виявили 1,4‰ алкоголю. Його затримали. Перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Загиблий – капітан футбольного клубу "Бужора" та колишній гравець ФК "Севелюш" Мирослав Мудра. Він із партнерами по команді грав у мініфутбол в одному зі спортивних комплексів Іршави. Після тренування гравці вийшли на зупинку, де їх збила автівка.

"Водій нещодавно повернувся з армії. Був п'яний. Доньці загиблого Мирослава немає й року", - розповіла родичка загиблого Олена Мудра.

Усі обставини аварії встановлюють слідчі. Відкрили кримінальне провадження. Винуватцеві загрожує до 8 років в'язниці.

У Суворовському районі Одеси п'яний 47-річний водій на автомобілі Mazda з'їхав з дороги і збив 3 чоловіків віком 36, 31 та 19 років. Двоє загинули, наймолодший – у лікарні.

Зараз ви читаєте новину «П'яний на Opel протаранив інше авто і збив пішоходів. Відомо, хто загинув». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути