середа, 30 вересня 2020 07:18

П'яний чоловік речниці обласної поліції став учасником смертельної аварії

П'яний чоловік речниці обласної поліції став учасником смертельної аварії
У Луцьку сталася смертельна аварія. За кермом одного із авто був п'яний чоловік речниці поліції Волині. Фото: facebook.com/policevolyn

На перехресті вул. Гнідавська й Потебні в Луцьку зіткнулися Volkswagen Passat та Infiniti. Внаслідок зіткнення скалічилися 3 людей, пізніше одна потерпіла померла в "швидкій".

Уже встановлено, що водії обох авто допустили порушення правил дорожнього руху. А водій Infiniti за кермо сів п'яний. Ним виявився чоловік прессекретарки ГУНП у Волинській області Ольги Бузулук. Вона сама була пасажиркою авто. Про деталі повідомив начальник слідчого управління Олександр Климовський під час брифінгу 29 вересня, інформує Район.Луцьк.

"Аварія з потерпілими сталася 27 вересня близько 22:40. Обидва водії транспортних засобів допустили певні порушення правил дорожнього руху. Водій Volkswagen Passat здійснив маневр ліворуч та виїхав на смугу зустрічного руху, не впевнившись у тому, що це буде безпечно. Водій Infiniti перебував у стані алкогольного сп'яніння та перевищив допустиму швидкість у межах населеного пункту. Він виїхав на перехрестя й не зміг уникнути зіткнення. Відомо, що його швидкість була приблизно 120 кілометрів на годину", - розповів Климовський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 15-річний водій вбив у ДТП трьох людей: перші подробиці

Також водій автомобіля Infiniti відмовлявся проходити тест на стан алкогольного сп'яніння. Зразки крові правоохоронці змогли відібрати примусово лише о 04:00, тобто більш як за 6 год. від того часу, коли трапилася ДТП. На той момент стан алкогольного сп'яніння становив 0,36 проміле.

"Внаслідок цього ДТП ми маємо трьох потерпілих. Пасажирку автомобіля Infiniti, та двох людей з авто Passat. Пасажирка Volkswagen Passat померла в "швидкій", інша пасажирка легковика травмована", – повідомив Климовський.

Речниця поліції підтвердила, що була пасажиркою в авто Infiniti, її допитали за вказаним фактом.

"Я справді була в автомобілі, яким у стані сп'яніння керував чоловік. Окрім того, він рухався зі значним перевищенням швидкості, однак я не могла вплинути на його протиправні дії. Наступного ж дня я надала правдиві свідчення з приводу аварії і всіляко сприяю слідству в розслідуванні причин ДТП і жодним чином не захищаю чоловіка", - прокоментувала вона аварію.

Слідчі відкрили кримінальне провадження. Жоден з учасників ДТП не затриманий, триває слідство.

Між селами Черче і Підкамінь у Рогатинському районі на Івано-Франківщині зіткнулися Daewoo Lanos і Renault Megan. Двоє людей загинули. Ще двоє скалічилися.

Зараз ви читаєте новину «П'яний чоловік речниці обласної поліції став учасником смертельної аварії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути