пʼятниця, 16 жовтня 2020 11:08

П'яна мати спала на лавці, поки син намагався її розбудити

П'яна мати спала на лавці, поки син намагався її розбудити
Хлопчик був голодний і перехожі купили йому їсти

У Львові на площі Старий ринок у сквері перехожі побачили жінку, яка спала на лавці. Біля неї стояв малолітній син і намагався її розбудити. Хлопчик був голодний і перехожі купили йому їсти. Про це повідомили в пресслужбі патрульної поліції Львівської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Багатодітна мати носила 2-місячного малюка в застебнутій сумці: показали відео

Таку ж картину застали і поліцейські. Нетвереза матір мала неохайний зовнішній вигляд. 34-річна мешканка Львівщини сказала, що її два дні тому вигнав з дому з 6-річним сином чоловік. Вона, начебто, живе у Львові в якогось чоловіка. Матір з сином супроводили у Галицький відділ поліції. Туди ж викликали співробітників ювенальної превенції та відділу у справах дітей Львівської міської ради.

У поліції на матір винесли постанову за появу в нетверезому вигляді у громадському місці, а представники ювенальної превенції склали на неї протокол за невиконання батьківських обов'язків.

Оскільки жінка поводилася неадекватно, працівники ювенальної превенції помістили хлопчика в притулок. Медичної допомоги ні мама, ні син не потребували.

17 вересня в Одесі затримали жінку, яка була нетверезою і з дитиною. Вона гуляла з немовлям, там де великий потік машин. У візочку вона везла 4-місячного хлопчика. На запитання патрульних, куди вона прямує, у відповідь почули лайку. Також вона поводилася агресивно та кидалася у бійку. Від жінки було чутно різкий запах алкоголю .

Зараз ви читаєте новину «П'яна мати спала на лавці, поки син намагався її розбудити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути