середа, 10 жовтня 2012 20:19

Спецтема: Розстріл у "Каравані"

Психодіагност охарактеризував характер та поведінку "караванського стрілка"

Психодіагност охарактеризував характер та поведінку "караванського стрілка"
Чоловік, що розстріляв чотирьох охоронців у "Каравані", жив у стресі. Фото: podrobnosti.ua

Охарактеризувати темперамент, характер і психологічні особливості "караванського стрілка"  Gazeta.ua звернулася до психодіагноста, фізіономіста Григорія Семчука.

Експерт порівняв зовнішність чоловіка з відеозапису в гіпермаркеті "Караван" та особисті фотографії головного підозрюваного у вбивстві 38-річного Ярослава Мазурка.

"На відео з "Карвану" ми бачимо, що в людини виснажений організм. Він втратив запас енергії. За круглою формою голови можемо зробити висновок, що людина живе сьогоднішнім днем - це "людина ситуації". Швидко вміє приймати рішення", - розповів Григорій Семчук.

Чоловік, що розстріляв чотирьох охоронців у "Каравані", жив у стресі.

"У нього запалі щоки. Можливо, він сильно схуд. Про що можна сказати, порівнюючи з фотографіями. Помітно, що чоловік жив у стресі, у чомусь собі відмовляв. Широка і коротка щелепа говорить про те, що в його характері не вистачає наполегливості. Сам по собі він дуже сильний духом, стійкий до стресу", - зауважив експерт.

За поглядом помітно легку параною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Караванського стрілка шукає Інтерпол

"У погляді присутня легка параноя та відособленість. Запалі очі говорять про сильну терплячість. Людина завантажена рутиною та "битовухою". Маленькі очі близько зведені до переднісся - говорить проте, що флешку брав не через її красу. Бо такі люди не сприймають світ картинками. Можливо, флешка для нього була предметом якихось старих бажань. Тобто він її давно хотів чи мріяв", - розповів він.

Значна різниця у зовнішності між чоловіком із відеозапису "Каравану" та фотографіями Ярослава Мазурка - це губи.

"По бровах можна сказати, що він не позитивна людина. Звик до того, що в житті все дається важко. Різниця у зовнішності є в губах. На відео у "Каравані" стиснуті і виставлені вперед. Він максимально себе блокує, стримує. Випучені губи говорять про нахабство. У той момент він не хотів усвідомлювати те, що робить. На фотографіях Ярослава Мазурка губи значно товщі", - проаналізував фізіономіст.

За характером "караванський" стрілець стриманий і зібраний.

"Чоловік дуже перебірливий, педантичний, примхливий і похмурий. Він стриманий і зібраний. Злість і образу буде до останнього тримати в собі. На такий вчинок його потрібно допекти або підштовхнути. Це ми бачимо на відео, де його притиснули до стінки. Так би мовити не дали інших варіантів вибору. У нього відбувся вибух. За темпераментом він - флегматик", - додав Семчук.

Зараз ви читаєте новину «Психодіагност охарактеризував характер та поведінку "караванського стрілка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

46

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути