пʼятниця, 22 березня 2013 16:52

Психічно хворий просто так побив у маршрутці жінку. Міліціонери вирішили з ним не зв'язуватися

Психічно хворий просто так побив у маршрутці жінку. Міліціонери вирішили з ним не зв'язуватися
Фото: donbass.ua

Вчора журналістка ГолосUA Наталія Заєць стала жертвою нападу 35-річного чоловіка у маршрутці № 242.

Як повідомила сама потерпіла, повертаючись ввечері додому, вона сіла в маршрутці на передньому подвійному сидінні поруч з водієм. Раптово на жінку з кулаками накинувся міцний чоловік, вигукуючи: "Я все-одно вб'ю тебе", і почав бити. Сусідка Наталії встигла втекти, а ось у потерпілої не було ніякої можливості ухилитися від несподіваних прямих ударів в голову і обличчя, пише kievnews.glavcom.ua.

"Я мирно сиділа на передньому сидінні і ні з ким не сварилася. Навіть не встигла злякатися, все відбулося настільки раптово. У районі Московського мосту до мене підбіг здоровенний чолов'яга і почав з усієї сили лупить мене по голові з близької відстані", - розповідає Наталія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Журналісту вінницького сайту вибили зуби та зламали ребра

За її словами, на прохання про допомогу відгукнулися чоловіки і відтягнули дебошира. Хуліган залишився у маршрутці і продовжував викрикувати образливі слова і погрози на адресу Наталії. Жінка попросила викликати водія міліцію, але той проігнорував її прохання. Тоді в правоохоронні органи подзвонила одна з пасажирок. Наряд міліції забрав потерпілу і затриманого у відділення, звідки його відпустили вже через годину. Як розповідає Наталя Заєць, міліціонери поскаржилися, що у них затриманого просто ніде утримувати.

"Один із співробітників міліції сказав, що знає затриманого, що він живе у сусідньому від відділення будинку. Мовляв, уже двічі лікувався у психіатричній лікарні і навіть довідку відповідну має. Потім прийшли сусіди з документами і забрали хулігана", - стверджує потерпіла.

Надати першу допомогу жінці було нікому, і все, що вона могла зробити - це прикласти до обличчя сніг. Зараз у Наталії Заєць величезна ґуля на лобі, синець під оком і, за попередніми даними, струс мозку.

"За ніч мій стан погіршилося. Набряк збільшився, око запливло і нічого не бачить", - зізналася Наталія.

Зараз ви читаєте новину «Психічно хворий просто так побив у маршрутці жінку. Міліціонери вирішили з ним не зв'язуватися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути