середа, 04 грудня 2013 16:29

Приїжджі "тітушки" пограбували 22-річну киянку

Приїжджі "тітушки" пограбували 22-річну киянку

Увечері 3 грудня двоє невідомих чоловіків пограбували на вул. Шамрило в Києві киянку 22-річну Марину Ворону. Побили, забрали сумку з мобільним телефоном, плеєром і 2,3 тис.грн.

"Десь в 21.15 я ішла до подруги, - розповідає Gazeta.ua Марина Ворона  . - Вона живе у гуртожитку Київського національного економічного університету. Я там теж 5 років навчалась, знаю всю тут територію. Це було поряд з кафе "Ажур". Людей там завжди багато, але в той момент нікого не було. Навпроти ішов чоловік років 25-27. Тільки підійшов - сходу вдарив в обличчя. Завалив на землю, вдарив ще раз. Став виривати сумку. Поряд стояв другий. Разів чотири смикали її, поки вирвали. Потім втекли".

Дівчина викликала "швидку", зі струсом мозку і гематомами обличчя її забрали до лікарні №16.

"Ці хлопці - якісь точно відморозки. Б'є мене і дивиться в очі. Точно приїжджі, не місцеві. Бо тікали у хащі, не знали, куди бігти", - каже Марина.

У лікарні дівчина дала покази міліціонерам. Ті обіцяли знайти нападників. Повідомлення про відкриття кримінального провадження поки не вручили.

 

Зараз ви читаєте новину «Приїжджі "тітушки" пограбували 22-річну киянку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути