Ексклюзиви
вівторок, 04 червня 2013 09:00

Приїжджа босота жорстоко побила біля київського вокзалу чоловіка

Приїжджа босота жорстоко побила біля київського вокзалу чоловіка
Фото: www.gorodkiev.com.ua

Біля Південного залізничного вокзалу в Києві двоє гопників-босяків жорстоко побили і пограбували чоловіка.

Як стало відомо, рано вранці чоловік купив кави в кіоску і збирався випити перед роботою. Завернув за ріг будівлі вокзалу, де до нього "підкотили" два хлопця неохайного виду, і в стилі класичних 90-их "попросили закурити". Вони вдарили чоловіка в обличчя, а коли той упав, почали бити ногами. У своєї жертви вони забрали портмоне з грошима та банківськими картками, мобільний телефон, після чого зникли у невідомому напрямку.

Потерпілому чоловіку знадобилася медична допомога, пише kievnews.glavcom.

Як повідомили в МВС, шукати зловмисників правоохоронцям довго не довелося. Маючи на руках орієнтування і прикмети двох босяків, через кілька годин їх виявили сплячими - одного на лавочці біля церкви, іншого - в яру біля річки Либідь. При цьому, хлопці були переодягнені в одяг нормального вигляду і навіть розіграли перед міліціонерами спектакль про свою "чесність" і непричетність до інциденту. Однак побитий і пограбований чоловік упізнав обох. Більше того, при огляді одного з підозрюваних був виявлений мобільний телефон потерпілого.

Слідством встановлено, що вони приїхали до Києва в пошуках роботи. Один - 19-річний уродженець Вінницької області, другий - 20-річний чернігівець. При цьому вони прожили у столиці не один місяць, не маючи ні житла, ні фінансового доходу.

Чи вперше вони скоїли злочин, зараз перевіряють правоохоронці.

Проти гопників-зловмисників відкрито кримінальне провадження за ст. 186 КК України ("Грабіж"). Але одночасно з тим в МВС наголошують, що, враховуючи стан здоров'я потерпілого, справу можуть перекваліфікувати на "Розбійний напад". І тоді зловмисників буде очікувати куди більш серйозне покарання - позбавлення волі на строк до 10 років.

Зараз ви читаєте новину «Приїжджа босота жорстоко побила біля київського вокзалу чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути