четвер, 16 травня 2013 13:11

На Кіровоградщині серійні грабіжники били нещадно жінок

На Кіровоградщині серійні грабіжники били нещадно жінок
Награбоване. Фото: УМВС

Міліціонери Кіровоградщини затримали вуличних серійних грабіжників. Ними виявилися 37-річний та 22-річний жителі Кіровоградського району. Вже доведено їхню причетність у понад 10 пограбуваннях, скоєних на території обласного центру та міста Знам'янка, повідомив начальник Кіровоградського міського відділу міліції Юрій Колибєлкін.

"Жертвами грабіжники обирали осіб слабкої статі. Вік потерпілих від 17 до 60 років. Злочинці обирали самотніх перехожих, наздоганяли і наносили удар кулаком в обличчя і виривали з рук сумку, гаманці або зривали золоті прикраси. Траплялося, що погрожували фізичною розправою, щоб змусити жінку самій віддати свої речі. Награбоване здавали в ломбард. А виручені за реалізацію чужих речей кошти та вкрадену готівку витрачали на власні потреби. Один із злочинців родом із Знам'янського району. Через це вони "працювали" не лише у Кіровограді, а й у Знам'янці. Обидва підозрювані заарештовані", - сказав Колибєлкін.

Стосовно обох злочинців відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 186 (грабіж, вчинений повторно за попередньою змовою групою осіб, поєднаний із насильством). Грабіжникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

Зараз ви читаєте новину «На Кіровоградщині серійні грабіжники били нещадно жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути