четвер, 15 листопада 2012 14:47

"Працівниця" комунальної служби побила пенсіонерку і забрала в неї останні гроші

"Працівниця" комунальної служби побила пенсіонерку і забрала в неї останні гроші

В Полтаві 85-річна пенсіонерка, не перевіривши жодних документів, впустила до себе у квартиру молоду жінку, яка назвалась працівником однієї із комунальних служб. Жінка, зайшовши до квартири, жорстоко побила стареньку та забрала останнє, що у неї було, – 106 грн. та золотий перстень.

Потерпіла пенсіонерка декілька місяців тому зверталась до місцевих комунальників з проханням замінити у квартирі газову колонку. Саме тому прихід молодої жінки не викликав у неї жодних підозр, і вона радо впустила її до свого помешкання. Зайшовши до квартири, незнайомка сказала, що їй потрібно перевірити тягу в димоході газової колонки. Коли вона почала перевіряти тягу, поставивши до димоходу долоню, пенсіонерка подумала, що щось не так, адже тягу так не перевіряють. Вона запропонувала жінці взяти клаптик паперу, щоб це зробити. Та погодилась і зробила. А пенсіонерка, спостерігаючи за невмілими діями молодої жінки, зрозуміла, що ніякого відношення до комунальних служб вона не має. Щоб налякати незнайомку та якомога швидше провести її із квартири, старенька почала говорити, що у сусідній кімнаті спить її син, якого насправді там не було. Однак слова про сина на жінку не подіяли, вона збила стареньку з ніг та почала її бити. А потім заклеїла їй рот скотчем, щоб не кричала, зав'язала руки та почала погрожувати, що вб'є, якщо пенсіонерка не віддасть гроші за продану квартиру. Оскільки ніякої квартири пенсіонерка не продавала і грошей, відповідно, у неї не було, то вона запропонувала нападниці забрати усі гроші, які були в квартирі – 106 грн. Після цього нападниця зняла з пальця та забрала золотий перстень пенсіонерки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Професійні бійці кілька років грабували жителів Запоріжжя

Цікаво, що шахрайка виявили невмілість і коли зв'язувала руки пенсіонерки. Остання розповіла, що спеціально склала руки так, щоб потім легше було розв'язувати. Як тільки нападниця вийшла з квартири, старенька одразу розмотала скотч та зателефонувала до міліції. Правоохоронці прибули на місце події за лічені хвилини після того, як зловмисниця вийшла із квартири, адже будинок потерпілої знаходиться неподалік райвідділу. Однак, затримати нападницю по "гарячих слідах" все ж не вдалося. Зараз проводяться слідчо-оперативні заходи щодо встановлення особи жінки та її розшуку. Було складено та розіслано його для проведення розшукових заходів по всіх підрозділах міліції країни фоторобот.

За фактом нападу вже порушено кримінальну справу за ч.3 ст.187 Кримінального кодексу України (розбій, поєднаний із проникненням у житло).

Зараз ви читаєте новину «"Працівниця" комунальної служби побила пенсіонерку і забрала в неї останні гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути