пʼятниця, 09 жовтня 2020 16:56

Працівниця банку привласнювала гроші з рахунків клієнтів

Працівниця банку привласнювала гроші з рахунків клієнтів
28-річна шахрайка, підробляла банківські документи та незаконно переказувала гроші клієнтів банку на спеціально створений нею фіктивний рахунок Фото: volyn24.com

Кіберполіцейські викрили працівницю банку, яка, користуючись своїм службовим становищем, привласнювала гроші з рахунків клієнтів. Про це повідомив департамент кіберполіції Національної поліції України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Липові перевізники накрали товарів на €350 тис.

Як з'ясувалося, 28-річна шахрайка підробляла банківські документи та незаконно переказувала гроші клієнтів банку на спеціально створений нею фіктивний рахунок. У подальшому злодійка їх обготівковувала.

Від незаконних дій працівниці банку постраждали близько 10 підприємців. За попередніми даними, завдані їм збитки сягають 370 тис. грн.

У поліції відкрили кримінальне провадження за привласнення майна з використанням службового становища. Шахрайці загрожує до 8 років позбавлення волі.

Поліцейські викрили групу шахраїв, які спустошили банківські рахунки людей на понад 1 млн грн. Зловмисники телефонували обраним жертвам та представлялися працівниками банку. Вони повідомляли громадянам про блокування карти, а для відновлення її роботи просили назвати всі персональні дані. Отримавши доступ до банківських рахунків, спустошували їх.

Зараз ви читаєте новину «Працівниця банку привласнювала гроші з рахунків клієнтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути