понеділок, 30 січня 2012 11:39

Пожежник із Жовтих Вод побив дівчину зі словами, що "він може прикінчити будь-кого"

Пожежник із Жовтих Вод побив дівчину зі словами, що "він може прикінчити будь-кого"

Жителі Жовтих Вод щосили обговорюють скандальне відео, викладене в Інтернеті, де співробітник місцевої пожежної частини Віталій б'є 18-річну дівчину Олександру. На записі видно, що "герой" не тільки лупцює, а й матюкає дівчину і навіть загрожує вбити. На задньому плані - друга дівчина, через яку, як з'ясувалося пізніше, скандал і почався, пише Сегодня.

"Валерія, дівчина Віталія, три дня не була в технікумі і перебувала у Олександри. Тому хлопець і прийшов розбиратися", - пояснив начальник Жовтоводського міськвідділу міліції Віталій Костюк і додав, що зараз вирішується питання про притягнення забіяки до кримінальної відповідальності за фактом хуліганських дій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мешканець Рівненщини так побив тещу, що жінка втратила око

За словами Костюка, постраждала написала заяву в міліцію, але на наступний день забрала її, хоча відповідати Віталію все одно доведеться, тому що існує відеозапис його "виступу".

Сама ж жертва побиття - Олександра - не захотіла коментувати те, що трапилося.

"Я відчуваю себе нормально і вже говорила, що жодних претензій до нього не маю", - сказала дівчина і повісила трубку.

У пожежній частині, де працює Віталій, від коментарів відмовилися. А в ГУ МНС у Дніпропетровській області про те, що трапилося дізналися від журналістів і коментувати рукоприкладство жовтоводської рятувальника поки не беруться.

Нагадаємо, депутат Луганської міськради Роман Ландік в ніч з 3 на 4 липня 2011 року в місцевому ресторані "Баккара" жорстоко побив 20-річну модель Марію Коршунову. Відео цієї бійки потрапило в Інтернет і розгорівся скандал. Луганський суд визнав Ландіка винним: депутат отримав 3 роки позбавлення волі з випробувальним строком на 2 роки.


Зараз ви читаєте новину «Пожежник із Жовтих Вод побив дівчину зі словами, що "він може прикінчити будь-кого"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути