вівторок, 06 грудня 2011 13:40

Мешканець Рівненщини так побив тещу, що жінка втратила око

Мешканець Рівненщини так побив тещу, що жінка втратила око

Осліпла після сварки із зятем 66-річна Валентина з села Підвисоке Радивилівського району Рівненської області. Чоловік бив пенсіонерку по обличчю кирзовими чоботами.

Сімейну сварку почав 38-річний зять Юрій, який прийшов додому напідпитку. Чоловік ніде не працює і зловживає спиртним. Того вечора родина сподівалася, що він швидко ляже спати і намагалися не дратувати його. Однак п'яний чоловік все одно почав чіплятися до старшого сина.

"Батько вирішив поговорити із сином по-чоловічому. Оскільки такі розмови у них закінчувалися ляпасами, за юнака заступилася бабуся",- розповідає Олена Дудко з Радивилівського райвідділу міліції. – "Кілька секунд вистачило 15-річному хлопцеві, щоб чкурнути у вікно. А от теща потрапила під гарячу руку".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Селянин з Рівненщині зарізав жінку, бо та просила нові черевички

Зять схопив стару жінку за волосся і кинув на підлогу. Почав гамселити її ногами по обличчю, хоча Валентина благала його зупинитися. Спробувала прикритися руками.

Чоловік бив тещу чоботами на очах у дітей. П'ятирічна донька заплакала на ліжку, але Юрія це не зупинило. Перестав лупити, тільки коли сам стомився. Потім мовчки пішов спати.

Після побиття пенсіонерка довго не могла підвестися. Вона проходила з травмою три дні, допоки біль в голові не став зовсім нестерпним. Лише тоді звернулася до лікарів, бо почала сліпнути.

Медики видалили жінці око. За те, що вступилася за онука, зять зламав їй також і пальці на руці. Нині Валентина перебуває на лікуванні в райцентрі.

Зятя-хулігана уже затримали. Проти нього порушать кримінальну справу за побиття.

"На домашнього тирана чекає позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років", - додають в міліції.

Зараз ви читаєте новину «Мешканець Рівненщини так побив тещу, що жінка втратила око». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути