понеділок, 26 лютого 2018 15:20

З'явилися подробиці самогубства в СІЗО жінки, яка вдарила молотком ветерана АТО

З'явилися подробиці самогубства в СІЗО жінки, яка вдарила молотком ветерана АТО
У камері СІЗО з Мариною Меньшиковою, яка в жовтні 2016 року напала на учасника АТО Костянтина Кравченка в Дніпропетровському театрі опери та балету, знаходилося три людини. Фото - Real-vin.com

У камері СІЗО з Мариною Меньшиковою, яка в жовтні 2016 року напала на учасника АТО Костянтина Кравченка в Дніпропетровському театрі опери та балету, знаходилися три людини.

"У камері з цією жінкою перебували три людини. За попередньою інформацією, з сусідами по камері у неї конфліктів не було. Це сталося під ранок: вона прив'язала простирадло до ґрат на вікні камери і повісилася. Зараз на місце виїхала відомча комісія, встановлюються подробиці події", - повідомили в прес-службі Південно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань Мін'юсту, передають "Факти".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З Криму вигнали "ватницю", яка по-звірячому побила учасника АТО

Справу проти Меньшикової тепер закриють у зв'язку зі смертю підозрюваної, каже Анна Старчевська, начальник відділу комунікації обласної поліції.

Марина Меньшикова - активна учасниця антимайданів. Жінка також займалася збором матеріальної допомоги для проросійських бойовиків і внесена в базу даних сайту "Миротворець" як сепаратистка. За напад на бійця АТО проти неї відкрили кримінальне провадження. Переховувалася від слідства понад року. Вперше Марину Меньшикову затримали у червні 2017 року, але, вручивши повідомлення про підозру, звільнили. У жовтні 2017 року в Дніпрі підозрювану затримали вдруге й обрали запобіжний захід – домашній арешт. 15 січня 2018 року за місцем проживання затримали втретє. Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на час проведення досудового розслідування. 29 січня розпочався суд над Мариною Меньшиковою. Підозрювана відмовилась від адвоката, а також заявила, що не визнає своєї провини, а свої дії в театрі назвала самообороною.

Зараз ви читаєте новину «З'явилися подробиці самогубства в СІЗО жінки, яка вдарила молотком ветерана АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути