Ексклюзиви
неділя, 28 лютого 2021 17:46

Поставили на коліна й побили: нові подробиці конфлікту між школярками (18+)

Поставили на коліна й побили: нові подробиці конфлікту між школярками (18+)
В одній зі шкіл Кривого Рогу три школярки поставили на коліна 8-класницю. А потім побили. Відео знущань з'явилося в мережі. Фото: скріншот із відео

Побиття школярки у Кривому Розі на Дніпропетровщині розслідують поліцейські.

Конфлікт стався між ученицями 10 класу. В результаті 15-річна дівчина отримала легкі тілесні ушкодження. Про це повідомляє Криворізьке районне управління поліції.

"Подія трапилася в п'ятницю, 26 лютого на території Металургійного району. Конфлікт між дівчатами стався через хлопця. Особи учасників конфлікту встановлені інспекторами ювенальної превенції Криворізького районного управління поліції. Проводяться необхідні слідчі дії", - сказано в повідомленні.

Слідчі відкрили кримінальне провадження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівчата жорстоко познущалися з подруги (18+)

Під час бійки, яку знімали на відео, були потерпіла, 3 кривдниці, за кадром – подруга потерпілої і якийсь хлопець. Постраждалу звати Сніжана, їй 14 років і вона навчається у 8 класі. Інші учасниці конфлікту старші, повідомляє one.kr.ua.

У потерпілої підозрюють струс мозку. Вона знаходиться у неврологічному відділенні лікарні №8, за словами її матері. Вона також розповіла, що того дня донька прийшла додому в сльозах. Матері довелося по слову "витягати", щоб зрозуміти, що з нею сталося. Дівчинка сказала, що її побили, у неї заболіла голова. Разом вони поїхали в поліцію написати заяву на кривдниць. На наступний ранок стан Сніжани не поліпшився, до головного болю додалася нудота - тоді мати відвезла доньку в лікарню.

Жінка також розповіла, що з нею пов'язувалася мати однієї з кривдниць. Вона пропонувала приїхати провідати постраждалу школярку, привезти їй апельсини. І, нібито, просила не роздмухувати конфлікт.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика!

Інцидент стався в школі №15 в Кривому Розі. Школярки розправилися зі знайомою. Все знімали на відео. На кадрах можна бачити, що школярка стоїть перед своїми кривдницями на колінах і терпить образи. А коли намагається відповісти, її валять на землю і б'ють. Розправу знімають на відео інші підлітки. Спочатку сміються. Потім з-за кадру чути голос дівчини, яка просить кривдниць зупинитися.

Зараз ви читаєте новину «Поставили на коліна й побили: нові подробиці конфлікту між школярками (18+)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути