неділя, 27 серпня 2017 11:29

Поліція розповіла подробиці ДТП з сином Шуфрича

Поліція розповіла подробиці ДТП з сином Шуфрича
Авто на якому їхав Шуфрич-молодший і наїхав на пішохода / фото: Divuar LaCroix

Поліція Києва відкрила кримінальне провадження за фактом аварії, яку скоїв молодший син народного депутата Нестора Шуфрича.

Авто, за кермом якого був Нестор Шуфрич-молодший на пішохідному переході збив чоловіка, йдеться у повідомленні поліції у соцмережі Facebook.

ДТП сталась близько 22:30. Потерпілого з численними травмами забрали до лікарні. Медики додали, що у потерпілого закрита черепно-мозкова травма, переломи передпліччя та гомілки.

На момент аварії в салоні іномарки разом із водієм 1994 року народження перебував його товариш. Також відомо, що авто не належить водієві, а було взяте в оренду.

Авто, на якому було скоєно аварію, вилучили і доставили на арештмайданчик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нестор Шуфрич на Bentley збив людину

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею "Порушення правил безпеки дорожнього руху". Також неподалік від місця інциденту було знайдено камери відеонагляду. Записи будуть вилучені та досліджені.

Першу медичну допомогу постраждалому чоловіку надав син головного рабина України Моше Асмана. За його словами, водій автомобіля Bentley зніс людину на величезній швидкості.

Інші очевидці розповіли, що винуватець аварії втік з місця події одразу ж після зіткнення. Прес-служба нардепа стверджує протилежне.

Батько винуватця аварії – політик Нестор Шуфрич, член "Опозиційного блоку". Він не засуджував окупацію росіянами території України й голосував за "диктаторські закони" 2014 року, які призвели до смерті понад 100 активістів Революції Гідності.



Зараз ви читаєте новину «Поліція розповіла подробиці ДТП з сином Шуфрича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути