вівторок, 22 вересня 2020 14:19

Поліцейські затримали чоловіка, який обкрадав церкви

Поліцейські затримали чоловіка, який обкрадав церкви
Награбоване майно зловмисник збував через Мережу. Фото: hk.npu.gov.ua

22 вересня в Харкові поліцейські затримали чоловіка, який грабував церкви. На рахунку зловмисника 7 крадіжок у різних областях України. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали чоловіка, який крав із храмів гроші і срібло

"31-річного чоловіка було оголошено в розшук у березні цього року. Зловмисника засуджено до трьох років позбавлення волі за крадіжку. Слідчі викрили його в семи злочинах, які він скоїв на території Харківської, Київської, Житомирської і Чернігівської областей. Злодій проникав в храми, звідки викрадав ікони та інші цінні речі. Потім в інтернеті підшукував покупців на церковне майно", — йдеться в повідомленні.

Крадій постійно змінював адреси проживання і не виходив на зв'язок із рідними та знайомими, щоб поліція не вийшла на його слід.

Поліцейські затримали чоловіка на вулиці Бучми в Харкові. Його передали до Новобаварського відділу поліції для поміщення до СІЗО.

У Вишгородському районі Київської області, в селі Нові Петрівці, правоохоронці затримали 37-річного киянина, якого підозрюють у скоєнні крадіжок із церков. Чоловік викрадав пожертви парафіян і інші цінності.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейські затримали чоловіка, який обкрадав церкви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути