четвер, 17 вересня 2020 09:36

Поліцейські викрили онлайн-порностудії з прибутком близько мільйона в місяць

Поліцейські викрили онлайн-порностудії з прибутком близько мільйона в місяць
Місячний прибуток веб-студій становив близько мільйона гривень

У Херсоні поліцейські викрили онлайн-порностудії. Їхній прибуток складав близько 1 млн грн на місяць. Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Херсонській області.

"Працівникам відділу боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, стало відомо, що троє уродженців Дніпропетровської області організували на двох орендованих квартирах в Херсоні онлайн-порностудії. До участі в зйомках зловмисники залучили понад 20 дівчат віком від 18 до 27 років. Через різні інтернет-сайти "моделі" здійснювали в режимі онлайн відеотрансляції відвертого та порнографічного змісту", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині німець влаштував підпільну порностудію

Після проведення обшуків поліцейські вилучили комп'ютерну техніку, вебкамери, гроші в сумі близько 200 тис. грн та так звані сексуальні іграшки. За онлайн відеоконтент порнографічного змісту організатори отримували від відвідувачів сайту чималу грошову винагороду. Заробіток "актрис" складав від 40 до 50% від цієї суми. Загалом місячний прибуток вебстудій становив близько мільйона гривень.

У поліції відкрили кримінальне провадження за ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів та створення або утримання місць розпусти і звідництво. Організаторам загрожує до 7 років позбавлення волі. Слідство триває.

У Запоріжжі правоохоронці ліквідували онлайн-порностудію. Оперативники провели санкціонований обшук за місцем розташування студії. Вилучили комп'ютерну техніку, вебкамери, мобільні телефони та інші речові докази.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейські викрили онлайн-порностудії з прибутком близько мільйона в місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути