середа, 05 травня 2021 10:12

Поліцейські обматюкали водія, який порушив ПДР: відео конфлікту

Поліцейські обматюкали водія, який порушив ПДР: відео конфлікту
Те, що відбувалося, зняв на відео сам автомобіліст Фото: pixabay.com

У Києві поліцейські зупинили автомобіль і грубо спілкувалися з водієм, нецензурно лаялися і погрожували застосувати фізичну силу.

Те, що відбувалося, зняв на відео сам автомобіліст, повідомили на Telegram-каналі "Кореспондент UA".

Зі слів правоохоронців, водій порушив правила дорожнього руху, за що і був зупинений. Також під час розмови поліцейські дорікали чоловікові за кермом у тому, що нібито їм довелося поганятися за водієм: на вимогу зупинитися він відреагував не одразу.

На кадрах видно, що спочатку поліцейські привіталися, представилися, повідомили про порушення чоловіком ПДР і попросили пред'явити водійське посвідчення. Документи вони мали намір взяти, але молодий чоловік не хотів передавати права їм у руки й просто показував.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейські задушили чоловіка під час затримання

"Ні-ні! Не виривайте з рук!"- запротестував водій.

І тут манера спілкування правоохоронців змінилася: вони з матом стали вимагати, щоб водій вийшов з салону машини, самі відкрили двері, розстебнули йому ремінь безпеки.

"Зараз вилетиш на**й з цієї машини, бл**ь, документи давай сюди, бл**ь! Трохи плутаєшся? Я тебе зараз за вуха витягну. Виходь з машини!"- говорили поліцейські.

Після того як водій, продовжуючи зйомку, вийшов з авто, поліцейські спершу попросили його покласти руки за спину, щоб затримати. На питання - за що, чоловікові відповіли: "А скільки ми за тобою їхали?"

Пізніше водій пред'явив їм вміст гаманця, ще раз показав водійське, свій паспорт. Правоохоронці, розмовляючи знову абсолютно спокійно, запропонували чоловікові поїхати з ними у відділок, і незабаром запис перервався.

У мережі така манера спілкування поліцейських викликала обурення. Також у коментарях почалися суперечки про неоднозначність ситуації. Адже точно не відомо, за що зупинили водія, а те, що відбувається, показано тільки частково, записів з нагрудних камер поліцейських немає. Юзери також наголошують, що в будь-якому разі таке спілкування правоохоронців неприпустиме.

У Львові в районному відділенні міліції жінка, яка прийшла із заявою про крадіжку телефону, напала на співробітників правоохоронних органів.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейські обматюкали водія, який порушив ПДР: відео конфлікту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути